Galatasaray’da Yeni Hedef Şener Özbayraklı!

Arkadas Tariki alalim diyoruz millet Şeneri begeniyor Bu sefer Şenerle ilgileniyoruzz herkes kotü anlamadim Nasil yerli sağ bek alacagiz alirsak alalim tariki bitsin.Senelerdir sol bek sikintisi vardi simdide sağ bek sikinti bir halledemedik su bekleri.

@Murat KILIÇ kardesim o zaman makul bir alternatif söyleyin de onu alalim ben de isterim aurierle ilgilenelim ama sağ bekte yabancı luksumuz yok.. Tarik şener ve bursali genç ozan var. Ozan içlerinde en potansiyellisi ama hem çok genç hem de uçuk fiyat cekerler

Güzel kardeşim büyük takımın kücük hesaplarla işi olmaz bak alperi kacırmasaydık belkide ambargo koyucaktık gökhan gönülü kacırmasak beke ihtiyacımız yoktu caneri paraya kıyıp almadık zira dos santos ve niceleri kücük hesapların pesinde büyük bedeller ödüyoruz alınacaksa tarık ozan alınsın sag beke etmez bende biliorum ama piyasa bu vericeksin 4 mü istio 5 ver agzını kapa sonra şampiyon ol zaten o onu tolere eder. Bunu yabancı transferinde yapıosunda yerlide nie yapmıosun yıllardır kendi ayagımza sıkıyoruz hajrovic die bi adam çöpe atılan milyonlar sercanlar yigitler vs vs vs ben sıkıldım artık cingene pazarlıgından ya adam gibi topcu alsınlar yada alt yapıdan oynatsınlar böle çöpleri doldurmasınlar valla yazık günah ya israf

bizde ilk 11 oynayabilecek kapasiteye sahip mi?

bence tarik daha hazir oyuncu. ayrica belirlenen bonservis bedeli 3,5m. neden hala bekleniliyor anlamiyorum.

alabiliyorsak ikisi de gelmelidir bence. hangisi daha iyi oturursa o oynar. digeri de alternatif olur. takimda hic sagbek yok (veysel'i saymiyorum).

bizde normalde 11 oynayabilecek kapasiteye sahip ne sağ ne de sol bek var

2-3 mac oynayıp Salih gibi cöp olacagı aşikar. Bu tür adamların bizdeki sonu belli. Almayın kardesim.

ortaları etkili fakat defansı berbat bi arkadaş olduğu kanısındayım

çok çalışkan oyuncu çok koşuyor sağ kanatta rakibi pert eder. 1 yıl içinde mükemmel geliştirdi kendini . alınırsa sağ bek sıkıntısı kalkar ortaları da isabetli. :)

Arkadas Tariki alalim diyoruz millet Şeneri begeniyor Bu sefer Şenerle ilgileniyoruzz herkes kotü anlamadim Nasil yerli sağ bek alacagiz alirsak alalim tariki bitsin.Senelerdir sol bek sikintisi vardi simdide sağ bek sikinti bir halledemedik su bekleri.

Düzgün oyuncu olmayınca halledememek gayet normal.

bu herif gürcü oyuncudan bile böyle basit çalimlar yiyorsa ben o herifi istemem.

Şener'in bu büyük zaafından önceki mesajlarımda sıkça bahsetmiştim.

Bu kadar kolay yenilen bir savunmacıdan büyük takım beki zor olur.

Şener'den randıman almak, daha doğrusu savunma zaafını törpülemek için 4-3-3 türü bir dizilişle oynamak, Şener'i de bu düzende orta üçlünün sağına koymak lazım.

Sürekli kademe isteyen bir bek salt yüksek hücum gücü nedeniyle transfer edilmemeli diye düşünüyorum.

bizde normalde 11 oynayabilecek kapasiteye sahip ne sağ ne de sol bek var

Esasen öyle, böyle olunca da acaba hangi pozitif özellikleri nedeniyle hangisini tercih etmeliyiz diye akıl yürütüyoruz, fakat işin içinden tam olarak çıktığımız da söylenemez, fikren bile.

5+3 saçmalığı olmasa sağ bek için yerli aramak zorunda da kalmazdık.

Sabriyi geçtim,

Hamit varken ne şenere nede tarıka para harcamam.

Ishakı alsınlar sola. Stoperede yabancı elit oyuncu alsınlar ve transferi kapatsınlar.

Forvete gerek yok amrabat ve brumada varken.

Veysel i hem Sener e hem Tarik a tercih ederim. Ikisinide almayalim, Hamit de gerektiginde Veysel i yedekler.

şener Türkiyedeki en iyi sağ bek.tarıkta önümüzdeki sene ismi anılmayacak bir bek.önümüzdeki sene herkes bunu görecek.

Şener tercihi yanlış bence alinacaksa Tarik alinsin fiyat indirmek için ayak yapiyor yönetim

Şener Gökhan Gönül'de sonra ligin en iyi sağ beki bence. Tarık'tan daha iyi.

bazilari tarik bazilari sener begeniyor sastim kaldim hangisi gercekten daha iyi. ve önemlisi bu iki futbolcu veysel veya sag bek de oynarsa hamit den iyimi?

Gerçekten bende Tarık Çamdal ve Şener Özbayraklı arasında çok kaldım hangisi daha faydalı olur bilmiyorum ;

Ancak şu bir gerçekten artık Galatasaray bu sınırlamadan dolayı kendi Gökhan Gönül'ünü bulmalıdır.

Birde Koray Altınay gerçeği de mevcut tabi , fena oyuncu değil oda.

Geri
Üst Alt