Galatasaray’da Yeni Hedef Şener Özbayraklı!

Şener çok kaliteli çok daha dengeli ve çok daha faydalıdır burası net.....

Herifin her attığı ortaları isabet ediyor.Gökhan Gönül gibi oynuyor arada biraz defansı iyi değil gibi ama Tarıktan daha iyi oyuncu.

bu gecici yönetim devre arasinda transfer yapacagini inanmiyorum, büyük ihtimal yerli pasalarin rahatsiz oldu yabancilardan birileri gönderirler

Yeterince berbat oyuncu var. Kontenjanimiz doldu.

50 tane bek oyuncusu alalım hangisi tutarsa. Eboue'den daha kaliteli bekimiz hâlâ yok.

milyon euroları sacıp 3 tane sağ bek aldık hepside tırt. Yabancı sınırı kalkana kadar izlemeyeceğim maç falan. sinir küpü oluyoruz sonra. bu rezil Lig izlenmez oldu iyice.

veysel tarik hakan balta yeter daha da bunlari görmek istemiyorum. elimizdeki kalitesiz adamlar yeterli. gönderilmeden kim geliyor?

Anadolu takımlarından yerli oyuncu alacağımıza altyapıdan oyuncu oynatalım daha efektif olur sonuç olarak. Hem boşu boşuna hem de bile bile kazıklanmamış oluruz.

I am the one who knocks!

Seneye Yabanci Sinir serbest kaliyor, bi daha bir türk oyuncu bu formanin altinda görmek istemiyorum - hepsi yeteneksiz, ruhsuz, disziplinsiz.

Seneye Yabanci Sinir serbest kaliyor, bi daha bir türk oyuncu bu formanin altinda görmek istemiyorum - hepsi yeteneksiz, ruhsuz, disziplinsiz.

Yabancı sınırı serbestliği hayal yaptırmazlar çok bilmişler bizim evlatlarımız derler olur biter.

gökhan gönülden sonra en iyi yerli sağ bek Erdem'dir,alcaksanız onu alın başka yerli mevzusu açmayın.

Son düzenleme:
bıkmadık 5 para etmez adamlara milyon eurolar saçmaya , alınan veya alınmak istenenlerin biri bile Sabriden ve Eboue'den kaliteli olsa gıkımı çıkarmam.

Bu saatten sonra yerli transferlerine para harcamaya gerek yok. Görüyoruz ki kimi alırsak alalım hepsi leş oğlu leş.

Bu kadar paraları savuracağımıza altyapıdakilere şans verelim. Tarık dan Veyselden, Yasin den beter olmalarının imkanı yok. Hem kazıklanmamış hem de gençlere şans vermiş oluruz.

I am the one who knocks!

Bundan sonra yerli oyuncu olabildigince altyapidan tedarik edilmeli. Transfer edilecek yerliler elit olmali ve genç yasta transfer edilmeli. Selçukta oldugu gibi, 26'sindan sonra bir sezon performans gösterdi diye transfer olmamali.

Türkiye'nin en yetenekli gençleri bizim altyapimizda deneniyor ve ya seyrediliyor. Ama futbolcudan anlayan adam olmadigi için bulup çikaramiyorlar. Yeri gelince hasan, ümit, Emrecan hava atmayi biliyor. 5 bin oyuncu izledik, 10 bin oyuncu izledik. Bukadar aday içinden bir sey çikaramiyorsaniz sorun sizde demekki.

Ayrica Almanlarin yetistirdigi yerliler ne güne duruyor? Selçuk'a 15 milyonluk kontrat yapmaktan çekinmeyen beceriksiz baskan, Hakan Ç için 10 milyon vermekten korkuyor. Bula bula bedava Sinan G. yi buluyor.

Geri
Üst Alt