Tier 3 Galatasaray'da Yeniden Rabiot Sesleri!

Dün Levent kardesimiz muthiş bir feraset örneği gösterip annesi işi bende demişti. İşte er meydanı

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Yine yıllık 8-10 isteyecek. Sonra anası 5'i 1 yerde falan diyecek. Biz de abla bsg diyeceğiz...

Olmayacak dua. Bonservis vermeye razıysak Bissouma gelsin yoksa İlkay gelsin. Gerçi İlkay bence herhalükarda gelmeli.

Yine yıllık 8-10 isteyecek. Sonra anası 5'i 1 yerde falan diyecek. Biz de abla bsg diyeceğiz...

Olmayacak dua. Bonservis vermeye razıysak Bissouma gelsin yoksa İlkay gelsin. Gerçi İlkay bence herhalükarda gelmeli.
Anasini ikna ettik mi gerisi kolay

Anasini ikna ettik mi gerisi kolay

Abi işte anasını ikna edene kadar kulüpten hisse vermeye kadar gidiyor iş. Karı tatmin olmuyor. Zaten burayı basit Orta Doğu ülkesi gibi gören tipler gibi. Bilmiyorum genelleme yapmayayım da ekseri öyle gibi oluyorlar.

Ben geçen sene çok istemiştim ama şu saatten sonra gelse bile ciddi katkı verir mi şüpheliyim.

Bu adam düşüşteyken almak istedik gelmedi, daha da dibi görünce bir de 15 milyon euro verip mi alacağız ? :D

Taş gibi topçu. Faydalanamayan Marsilya'nın sorunu gerisi. Ama şu noktada bizim alacağımızı sanmıyorum. Manu'ya falan gidebilir.
Marsilyanın nasıl sorunu oluyor. Aclıktan transfer dönemi bittikten 17 eylülde herif transfer oldu.

Yaz kampı yok, ekleme olarak takıma katıldı. Adaptasyonuydu derken 29 maç oynadı ligde.
Gittiğinden beri aptalca tavırlar sergilemiş.
Kendini üstte gören bir eleman.
Herifler alabildiğinin maximumunu aldılar zaten.

Adamcığın 1.hedefi futbol oynamak değil, para kazanmak.

Geri
Üst Alt