Galatasaray'da Yerli-Yabancı Kavgası Hortladı mı?

Ben sıkıldım la bu haberlerden. Hala hararetlice tartışmaktan bıkmadınız mı bu tür saçmalıkları?

Dün Özellikle Dikkat ettim, Podolski 2 pozisyondada bomboş iken, Emre Çolak ve Koray Günter Podolski'ye pas atmadılar..

Emre Sabri'ye pas attı , Koray Tarık çamdala pas Attı.. Podolski kendini yırttı resmen niye vermıyorsun diye..

şerefsizler resmen bilerek pas atmıyorlar

Bu Koray Günter'in de içinde bulunduğu Alamancı grubu Podolski ve Sneijder ile takılmıyor muydu? Barbekü partisinde Almanya ve Hollanda kökenlilerin hepsi aynı masadaydı.

Gruplasma tek yerliler-yabancilar olarak olsa iyi, daha da öteye gitti bizimkiler.

Alman(ci)lar (+ Sneijder + Donk) , Selcuk ve cetesi, nötr olanlar, tamamen dislandiklarini düsündügüm adamlar (Denayer,Carole ve Jose). Bu kadar herhalde.

Diğerlerini bilmem ama Selçuk ile Sneijder arasında veya Burak ile Sneijder arasında sorun olduğuna asla inanmadım. Zira sahada birbirleriyle en çok anlaşan adamlar bunlardı. Hem oyun akarken hem gol sevinçlerinde durum buydu.

Sadece emre değil yasin eşeği bile pas vermiyo poldiye acilen temizlik şart mafya olmuş bunlar.

EMRE hardesim öyle şey yapmaz.

metin oktayın takımının haline bak !! daha dün arenada yuhlanan emre efendi kalıbına bakmadan dünya şampiyonu poldiye artistlik yapıyor ! gittikçe antipatik bir kulüp olmaya başladık ! transfer döneminde de göreceksiniz nerde yerli var onların peşinden koşarız ! kulübün satılmasını neden istediğimiz bir kez daha ortaya çıktı ! kulüp değil çiftlik !!!

Son düzenleme:
Yerli dediklerimizinde yarısı almanci ztn trde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Defol git Emre. Severdim seni ancak ırkçılık yaparsan tekmeyi yersin evlat.

Durum 0-0'ken Podolski'ye şahane bir arası pası atmıştı Emre.Levo sallamış

Sikinti bu ki, bu deli sacmalara ciddi ciddi inananlar cikiyor...

Yasin zaten bencil bir oyuncu, pas atmamasi gayet dogal... Bu sezon Olcan´in sol bekten yaptigi 10 deparina karsilik, bir pas ya atmistir, yada atmamistir. Emre sacini style etmis, oda takilmak icin, söyle bir hareket yapmis sacina... Emre´de orada "ooff bozma" gibi birsey diyor. O olay öncesi zaten Emre ile Podolski sariliyor.

Millete irkci demek de nekadar kolay olmus... Prandelli döneminde benchde nerdeyse aglayacak olan Bruma´ya, sarilip öpen de Emre Colak´di.

Son düzenleme:
Poldi'nin alınmasını şiddetle istemiş biriyim. Absürt bir durum göremedim. Üst üste bir kaç kez Poldi'ye pas atılmadı diye problem olduğuna inanacak olsam önceki pozisyonları, gol sevinçlerini görmemiş olmam gerekir. Yine yetmez Burak'a da tıpkı dünkü gibi müsait haldeyken pas atılmadığı maçları unutmam gerekir. Yasin'in tercih hatası yapma uzmanı olduğunu, Emre'ye neden beyinsiz dendiğini filan da ihmal ediyor olmalıyım bu arada.

Diyelim ki Emre ile Poldi arasında sorun var, bu yerli-yabancı kavgası olmaz ki. Selçuk ya da Sneijder'dan biri gol attı mı diğerinin ne yaptığına git bir bak bakalım, ilk tebrik etmeye, golü kutlamaya yanına giden diğeri oluyor medyaya inat.

Mangalda Almanca konuşanların bir arada olması da doğal. Atıyorum Emre'nin yabancı dili yok, bir iki sözden sonra Donk, Poldi ile ne konuşacak ki bu arkadaş?

Yabancı sınırı 1 olmalı diyen Semih'in bile yabancılarla arasında husumet yaşandığına inanmam. Daha somut deliller olmalı.

Geri
Üst Alt