Galatasaray'dan 20:45 Sürprizi!

Ben bu videodan sadece Linnes'in by seneki MVP'imiz oldugunu gordum. Baska bir sey degil.

Net sekilde gordugum en iyi baskanimiz

Ama daha iyisini istiyorum

Yeter

Ben de daha iyisini istiyorum ancak genel kurul yapısına bir bakınca geçiyor :D Liseciler özellikle Galatasaray'ı sömürmek için sürekli tetikte bekliyorlar. Adam akıllı bir üyelik sistemine geçilmedikçe çalıp çırpmayacak her başkana razıyım. Mustafa Cengiz ekstra bir şey yapmıyor ama dürüst iş yapması bile olumlu etki ediyor. Tabi Fatih Terim varken sportif açıdan da hiçbir zaman Dursun dönemindeki rezil hallere düşülmeyeceği için önemli bir şansı var.

Ben de daha iyisini istiyorum ancak genel kurul yapısına bir bakınca geçiyor :D Liseciler özellikle Galatasaray'ı sömürmek için sürekli tetikte bekliyorlar. Adam akıllı bir üyelik sistemine geçilmedikçe çalıp çırpmayacak her başkana razıyım. Mustafa Cengiz ekstra bir şey yapmıyor ama dürüst iş yapması bile olumlu etki ediyor. Tabi Fatih Terim varken sportif açıdan da hiçbir zaman Dursun dönemindeki rezil hallere düşülmeyeceği için önemli bir şansı var.

Buyuk olcude katiliyorum ama liselilerin hepsi yiyici tayfa degil. Hem Dursun'u hem Cengiz'i ibra etmeyen uyeler son umudum.

Buyuk olcude katiliyorum ama liselilerin hepsi yiyici tayfa degil. Hem Dursun'u hem Cengiz'i ibra etmeyen liseliler son umudum.

Asıl problem devrecilik oynayarak Galatasaray'ı sömürmek isteyen "liseciler". Aklı başında birçok liseli vardır yoksa, onları tenzih ediyorum. Onlar arasından sivrilen olsa desteklerim de. Ancak gördüğüm kadarıyla şimdilik öyle bir oluşum yok.

Adaylari incelemem lazim, uygun gordugumu avatar yapacagim

Gonlumden gecen isim Osman Alp YALMAN'dir
Aklımın yettiği dönem için açık ara en çok beğendiğim başkandır kendisi. Bir başkandan beklediğim planlamayı, maddi manevi her şeyi yapmış, kendisinden sonra gelen Faruk Süren şovmenine mali yönden tarihin en rahat Galatasarayı' nı sunmuştur. Aklı yetmeyenler Faruk Süren yoktan var etti sanır elde edilen başarıları!...

Hep hayıflandığım bir konudur; Alp Yalman döneminde yaşanan sportif şanssızlıklar olmasa da bir 10 yıl daha başkan kalabilseydi, Galatasarayımızın sonraki 20 yıllık tarihi bambaşka boyut kazanır, kuş familyasının nesiller boyu ulaşamayacağı bir noktaya erişirdik...

Ha, başka ve akla daha yakın senaryo: Galatasarayımızın doğru yönetilmesinin 'domino' etkisiyle ezeli rakiplerimiz de muhtemelen kendilerine çekidüzen vermek gereği hissederler, Aziz Yıldırım-Demirören gibi 'iktidarsız muhteris' lerin oyuncağı olmazlar, böylelikle ''3 büyükler'' büyüklüklerini uluslararası arena da da çoktan tescillemiş olurlardı...

Kendisi için artık çok geç, destek de bulamayacaktır. Bize Yeni bir Alp Yalman lazım ama ortalıkta çeyreği kadar donanıma sahip biri bile gözükmüyor maalesef...

bazıları abartıyoruz diyo ama alakası yok

trabzon kıytırık 2 pozisyon için ateş bitnele düdük astırdı halbuki tartışmalı kararlar. ama bizimkiler resmen eyyamın kralı

Dude, u serious?
Are u kiddin' me?
This ain't serious, nah? The most problematic/horrible way to share the injustice happening at the level of referees. This should be done in a much better way. Childish

Keşke bu çalışmayı ilk yarıda yapsaydınız ve üstünde dursaydiniz.

Dinlendirilen iki hakemin tekrar görev almasına izin verdiğimiz gün bizim için her şey bitti ve hakemlerin önü bizim için hata yapmalari için açıldı.
O iki hakem görev almamaya devam etseydi eğer bugün bu hatalar olmayacaktı.

Aklımın yettiği dönem için açık ara en çok beğendiğim başkandır kendisi. Bir başkandan beklediğim planlamayı, maddi manevi her şeyi yapmış, kendisinden sonra gelen Faruk Süren şovmenine mali yönden tarihin en rahat Galatasarayı' nı sunmuştur. Aklı yetmeyenler Faruk Süren yoktan var etti sanır elde edilen başarıları!...

Hep hayıflandığım bir konudur; Alp Yalman döneminde yaşanan sportif şanssızlıklar olmasa da bir 10 yıl daha başkan kalabilseydi, Galatasarayımızın sonraki 20 yıllık tarihi bambaşka boyut kazanır, kuş familyasının nesiller boyu ulaşamayacağı bir noktaya erişirdik...

Ha, başka ve akla daha yakın senaryo: Galatasarayımızın doğru yönetilmesinin 'domino' etkisiyle ezeli rakiplerimiz de muhtemelen kendilerine çekidüzen vermek gereği hissederler, Aziz Yıldırım-Demirören gibi 'iktidarsız muhteris' lerin oyuncağı olmazlar, böylelikle ''3 büyükler'' büyüklüklerini uluslararası arena da da çoktan tescillemiş olurlardı...

Kendisi için artık çok geç, destek de bulamayacaktır. Bize Yeni bir Alp Yalman lazım ama ortalıkta çeyreği kadar donanıma sahip biri bile gözükmüyor maalesef...

Dogruyu soylemek gerekirse yasimdan oturu kendi donemine hic hakim degilim. Kendisi camia icinde veya basinda cok ovulen bir baskan da degildir.

Yalniz sans eseri kendisiyle tanisma, cok kisa da olsa Turkiye'de futbol hakkinda konusma firsatim olmustu. Gercekten cok etkilenmistim. Donanimi bir yana, karakteri ve tavri da cok asildi.

Galatasaray baskanligina en yakistirdigim baskandir hala.

Olayi keske bu kadar buyutmeseydik.Ilk yaridaki derbiden sonra da buyuttuk.Pek yararimiza olmadi.Maclarimiza bakalim.

oyuncular ve antrenörler bu havaya kapılmadığı müddetçe sıkıntı yok. yönetici bazında hak mahrumiyeti cezası alıyoruz en fazla. gider evden izlerler maçları.

Geri
Üst Alt