Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
absolute refereeing slaughter de biraz ergence olmuş. ingilizce yerlerde :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogru, veliahti kimse o olmali
Kizacaksin ama Burak Elmas'i tekrardan degerlendirmeye almis bulunmaktayim
Kesinlikle Burak Elmas o kişi değil,bu kulüpte 2-3 kez yöneticilik yaptı,hani ne yaptı bu kulübe?
absolute refereeing slaughter de biraz ergence olmuş.
Net sekilde gordugum en iyi baskanimiz
Ama daha iyisini istiyorum
Yeter
Hakem katliami
---> seslisozluk
hakem: referee
katliam: slaughter
Ben de daha iyisini istiyorum ancak genel kurul yapısına bir bakınca geçiyorLiseciler özellikle Galatasaray'ı sömürmek için sürekli tetikte bekliyorlar. Adam akıllı bir üyelik sistemine geçilmedikçe çalıp çırpmayacak her başkana razıyım. Mustafa Cengiz ekstra bir şey yapmıyor ama dürüst iş yapması bile olumlu etki ediyor. Tabi Fatih Terim varken sportif açıdan da hiçbir zaman Dursun dönemindeki rezil hallere düşülmeyeceği için önemli bir şansı var.
gurbetçilere laf sokmayı bilirler ama ingilizce dil kullanımına gelince yerli türkler bazen acayip utanç verici şeyler yazabiliyorlar![]()
Buyuk olcude katiliyorum ama liselilerin hepsi yiyici tayfa degil. Hem Dursun'u hem Cengiz'i ibra etmeyen liseliler son umudum.
Aklımın yettiği dönem için açık ara en çok beğendiğim başkandır kendisi. Bir başkandan beklediğim planlamayı, maddi manevi her şeyi yapmış, kendisinden sonra gelen Faruk Süren şovmenine mali yönden tarihin en rahat Galatasarayı' nı sunmuştur. Aklı yetmeyenler Faruk Süren yoktan var etti sanır elde edilen başarıları!...Adaylari incelemem lazim, uygun gordugumu avatar yapacagim
Gonlumden gecen isim Osman Alp YALMAN'dir
kıytırık 2 pozisyon mubazıları abartıyoruz diyo ama alakası yok
trabzon kıytırık 2 pozisyon için ateş bitnele düdük astırdı halbuki tartışmalı kararlar. ama bizimkiler resmen eyyamın kralı
Aklımın yettiği dönem için açık ara en çok beğendiğim başkandır kendisi. Bir başkandan beklediğim planlamayı, maddi manevi her şeyi yapmış, kendisinden sonra gelen Faruk Süren şovmenine mali yönden tarihin en rahat Galatasarayı' nı sunmuştur. Aklı yetmeyenler Faruk Süren yoktan var etti sanır elde edilen başarıları!...
Hep hayıflandığım bir konudur; Alp Yalman döneminde yaşanan sportif şanssızlıklar olmasa da bir 10 yıl daha başkan kalabilseydi, Galatasarayımızın sonraki 20 yıllık tarihi bambaşka boyut kazanır, kuş familyasının nesiller boyu ulaşamayacağı bir noktaya erişirdik...
Ha, başka ve akla daha yakın senaryo: Galatasarayımızın doğru yönetilmesinin 'domino' etkisiyle ezeli rakiplerimiz de muhtemelen kendilerine çekidüzen vermek gereği hissederler, Aziz Yıldırım-Demirören gibi 'iktidarsız muhteris' lerin oyuncağı olmazlar, böylelikle ''3 büyükler'' büyüklüklerini uluslararası arena da da çoktan tescillemiş olurlardı...
Kendisi için artık çok geç, destek de bulamayacaktır. Bize Yeni bir Alp Yalman lazım ama ortalıkta çeyreği kadar donanıma sahip biri bile gözükmüyor maalesef...
Olayi keske bu kadar buyutmeseydik.Ilk yaridaki derbiden sonra da buyuttuk.Pek yararimiza olmadi.Maclarimiza bakalim.