Galatasaray'dan Açıklama: "Biz, sizin adınıza utanıyoruz!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
L
20230429_180815.webp

Bjkyi görmezden gelmemiz :d

Bu açıklama gerekliydi durmak bilmeden saldırıyor adam hakettiği cevabı almış

Emre Kaplan dün gece JK maçı öncesi kulüp tarafından hiç bir açıklama yapılmayacağını beyan etmişti ama yine ters köşe oldu. :asd:

Emre Kaplan dün gece JK maçı öncesi kulüp tarafından hiç bir açıklama yapılmayacağını beyan etmişti ama yine ters köşe oldu. :asd:

Jimnastik kulübü neden olmadı ama. Bugün yalı çocuğun açıklamalarından sonra dayanamadı bizimkiler.
Yine de yapılmasaydı daha iyi olurdu. Şimdi hemen cevap verir şerefsizler

Jimnastik kulübü neden olmadı ama. Bugün yalı çocuğun açıklamalarından sonra dayanamadı bizimkiler.
Yine de yapılmasaydı daha iyi olurdu. Şimdi hemen cevap verir şerefsizler
Şikecilerin yaptığı açıklamadan haberim yoktu hocam, sağolun bilgilendirme için.

Bu açıklamaları cesareti olan bir yönetici canlı yayında yapmalı

Haftalardır söylüyorum Türk futbolunun içinde bulunduğu karanlıkta tek parlayan yıldızıyız adeta.

Bu pislik herifler bizi her defasında kendi pisliklerinin içine çekmeye çalışıyor. Ama aramızda galaksiler kadar bir seviye farklı var.

Son olarak NKFVAS. Kafam girsin size.

Yarın sahada verelim cevabı.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yarın maks berabere kalırız. Kolay maçlarda puan farkını artıramadık. Artık zor maçlar başlıyor. Beşiktaş ve Başakşehir maçı derbi öncesi olsa Beşiktaş'a 1 Başakşehir'e 3 yazardım ama şimdi maalesef Beşiktaş'a 0 Başakşehir'e 1 yazıyorum. Saçma sapan galibiyetlerle psikolojik üstünlüğü aldılar. Puan kayıplarından sonra dağılmalarına izin vermiyor takımlar, TFF ve MHK. Yazık. Emeklerimize yazık.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt