Galatasaray’dan Assignon Hamlesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lafın gelişi dedim.Zaten maaşlı scouting ekibimizin önünde ücretli oyuncunun herşeyini gösteren programlar mevcut.
Buarada gurbetçileri tanımamışsın derken?
Parmaklarini bile kimildatmazlar. Hani bizim gibi saf fanatik olurlar belki. Yoksa cık.

Bu adam iyi mi

Fransa ligini kimler izliyor

Sanki Senaya ihtiyaçlarımıza daha uygun bir görüntüde

Savunması kötü, hücumu fena değilmiş. Fizik güç bir boey değilmiş. Yine alakasız işler peşindeyiz.
Ben de biraz istatistik profiline baktım ikili mücadele yüzdesi çok düşük

Dribbling ve pas istatistikleri çok güzel

Bence yapacağımız hamlelerde öncelik olarak dikkate alacağımız istatistik ikili mücadele kazanma yüzdesi olmalı -- özellikle de beklerde

Futbolda yeni çağın altın istatistiği bu

İkili mücadeleleri kazanacaksın

Ben de biraz istatistik profiline baktım ikili mücadele yüzdesi çok düşük

Dribbling ve pas istatistikleri çok güzel

Bence yapacağımız hamlelerde öncelik olarak dikkate alacağımız istatistik ikili mücadele kazanma yüzdesi olmalı -- özellikle de beklerde

Futbolda yeni çağın altın istatistiği bu

İkili mücadeleleri kazanacaksın
angelino'nun sag bek versiyonu cikmasin

Simdi kulupler bize ne fiyat cekerler hee kasimpasadan diagneyi aldigimiz gibi

Bi adamdatakılı kalmaya gerek yok. Bek işlerini kiralık+ops çözelim. Şimdi alıp tutmazsa hem para hiç olacak hem de yaza tekrar bakacağız. Vasat üstü 2 adam bulup kiralık çözelim

Rennes bizden çöp toplamayı sever. 5 Milyon + Ndombele hayırlı olsun.

Ndombele’yi verebilmek için buna yönelmişiz gibi görünüyor.

Bu oyuncuda patlama yapma potansiyeli taşıyor. Bizde defansını geliştirirse aynı şekilde atılım gösterebilir.
İlk zamanlarına göre düşünürsem Boey'den daha teknik hücumda ne yaptıgını biliyor.

Bu paralar isteniyorsa Seneya 1 milyon beyler. Uğraşmayalım. Sağ bekimiz hücumcu olacağına defansif olsun. Bu arada hücum istatistikleri de iyiydi.

Kac isterler acaba? Fazla ucuza birakmazlar gibi geliyor bana.

Edit: Senaya icin di bu mesaj. Yanlis konu

Bu arkadaşı pek gözüm tutmadı umarım 7-8m euro bonservis bağlamak gibi bir hata yapmayız

Bu adamın Rossier ve BAY'dan çok da fazlası yok üstelik pahalı her türlü Senaya'yı tercij ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt