Galatasaray'dan Ayşegül Egemen'e Cevap Geldi

Melih Akan

Berlin Panteri
Kamuoyuna

Dün gece bir televizyon kanalında, Galatasaray Spor Kulübü ve bağlı şirketleri tarafından hakkında şikayette bulunulan bir kişinin sözlerine yer verilerek, devam etmekte olan hukuki sürece müdahale niteliği taşıyan tümüyle asılsız ve mesnetsiz iddialar öne sürülmüştür.

Ligin daha henüz ilk haftasında, Galatasaray’ı yıpratmaya ve Galatasaray yönetiminin itibarını zedelemeye yönelik olarak kullanılan iddialarla ilgili; aslında kamuoyu tarafından da bilinen bazı gerçeklerin yeniden ve kısaca hatırlatılmasında yarar görülmüştür:

Kulübümüzün açtığı davanın muhatabı olarak yargı önünde hesap verecek olan kişi; hukuk birimimizde 08.11.2012-14.02.2014 tarihleri arasında hukuk müdürü olarak görev yapmıştır. Bütün kurumlarda olduğu gibi , kulübümüzü ilgilendiren her türlü davalarla ilgili harç ve masraf ödemeleri avukatlar vasıtasıyla yapılmakta olup ilgili kişi de görevi gereği çeşitli hukuki işlemler sebebiyle kulübümüz adına bir takım harcamalarda bulunmuştur. Ancak ilgili kişinin söz konusu bu hukuki işlemlere ilişkin harcamalarını gösterir bir kısım belgelerin gerçekliğinden şüphe duyulmuş ve konu araştırılmıştır. Konunun ciddiyeti sebebiyle iddiaların muhatabı olan bu kişiyle çalışmanın mümkün olamayacağı kanaatine varılarak, görevine Yönetim Kurulu’muz tarafından son verilmiştir. Akabinde ilgili kişi hakkında 24.02.2014 tarihli dilekçemizle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunulmuş olup soruşturma halen 2014/3050 özel soruşturma no’su ile devam etmektedir. Ayrıca İstanbul Baro Başkanlığına da şikayette bulunulmuştur.

İlgili kişinin görevi gereği yapacağı harcamaların yanı sıra kendi ihtiyaçları için de avans talebi olmuş ancak bu çekilen avanslar da iade edilmemiştir.

Kulübümüzün tamamen haklı olduğuna inandığı bu süreçte, maddi ve manevi haklarımızın korunması için gereken tüm hukuki adımların atıldığından ve bundan böyle de atılacağından kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

güzel açıklama bu kadının ne b.k olduğunu anladıkta yolsuzlukla ilgili tek kelime edilmemiş. bu kadın hakkında dava açıldığını zaten biliyoruz.

Bu konuyu bilen varmi ? Haksiz olabilir kadin, hatta kulübten cebinden para calmis bile olabilir. Ama kulübümüzün icinde bu türlü yolsuzluklarin oldugunu tahmin ediyorum. Bu kadin muhtemelen kücük capli yapiyordu bu isi, bunu büyük capli yapanlarda vardir. Belki de bu isi büyük capli yapanlara deydigi icin hedef hale getirilmis de olabilir...

Bazi transfer ve sözlesmelere bakarsak, maalesef birilerinin cebine para iniyormus gibi geliyor. Eger bu kadin bunu kücük capli yapabiliyorsa, bunu daha büyük capli yapanlarda vardir. Bakiniz = Sinan Kalpakcioglunun aldigi CL primi....

Kulüb ne yazikki mali acidan bile kurumsal yönetilmiyor. Türkiye ligindeki taimlarinin cogu bakkal gibi yönetiliyor maalesef. Sonra paranin nerden nereye gittigini kimse cözemiyor. Denetim sart...

işin özü kurumsallıkta. sözde kurumsal yapıyız. iyi bir denetim sistemimiz yok. 2 sene önceki denetim kurulu üyesi şimdi ykü. bu adamdan nasıl tarafsız bir denetim bekleyebilirsin ki. sözüm ona GS kongresi eğitimli insanlar topluluğu, burada bile bu tarz yolsuzluklardan bahsedilebiliyorsa (doğru olup olmadığını bilmiyoruz tabiki ) ülkenin hangi şirketinde veya kamu kurumunda temizlikten bahsedebiliriz.

Başkanlar klüpleri batırıyorlar da yine ibra ediliyorlar. bu düzen meselesi.

Paralı başkan gelsin hiç olmazsa çalmaz diyorsun ama onlar da paraları har vurup harman savuruyor.

iki ucu ..... değnek misali

açıklamada yeni olan birşey yok gs bana dava açtı diye zaten diyordu kadın..ama eğer dedikleri doğruysa hukuksuz işler yapanlar varsa,gereksiz transferlerden ve gs adını kullanarak menfaat sağlayanlardan dolayı kulübü sülük gibi emenler varsa üzerine gidilmeli,camia olarak bunlardan kurtulmalıyız...

Bu yolsuzluk konusu tehlikeli konu. Çok ağır itham.

100de100 emin olmadan kimseyi suçlamak istemem Taraftar olarak.

Varsa Allah belalarını versin kim veya kimler yaptıysa.

Kuru iftaraysa, iftira atanların Allah belasını verir Inşallah

Geri
Üst Alt