Galatasaray'dan Azubuike'ye Teklif!

New Malatya'nın bu sezon 4-5 maçını izledim.
Ndiaye'nin hücumu alt seviyede ama savunması daha iyi olanı olarak tanımlayabilirim.
Yaşının genç olması avantaj bonservisi fazla çekmezlerse gelsin isterim.

Açıkçası ismini duyup hiç dikkatle izlemediğim bir futbolcu. Bir fikrim yok ancak 8 numara pozisyonu için patlama ihtimali olan bir futbolcudan ziyade üç dört yaş daha büyük ama vereceği katkı daha net olan bir futbolcuyu tercih ederim. Tabii ki son karar hocamızın.

Kante'ye en cok benzeyen futbolcu ligimizdeki

One cikan ozelligi temposu, caliskanligi, pozisyon almasi, takim oyunundaki yeri, top kapmasi, mucadelesi, kisa paslari ayrica adam da eksiltebiliyor kesinlikle alinmali

Seneye 18 milyon sterline Wolverhampton'a satarız.

Donkla sözleşme uzatılmassa okey de uzatılırsa ne yapcaz 2sinide,bana kalsa donkla uzatmam kadroya alınacak her topçunun 3-5 bir şey kazandıracak biri olmalı.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şampiyonlar liginden içimizden geçmezler inş

4-3-3 oynanacaksa olur. Hatta Belhanda’yı şutla 3’e 5’e bakmadan. Ndiaye-Azubuike-Fernando 3’lüsü adam yer. Donk Fernando’yu yedekler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

New Malatya'nın bu sezon 4-5 maçını izledim.
Ndiaye'nin hücumu alt seviyede ama savunması daha iyi olanı olarak tanımlayabilirim.
Yaşının genç olması avantaj bonservisi fazla çekmezlerse gelsin isterim.

Yaw o takımın maçlarını nasıl izliyorsun renktaş yazık değil mi sana, hepsini geç futbola ihanet :cautious:

Valla 21 yaşında 2 sene Fatih hocayla çalışssın gelişme kaydedebilir.
Ön yargılı davranmamak lazım

Pasları ve oyun görüşü iyiydi sanki. 2 yıl önce izlemiştim bazı maçları. bu sene izlemedim hiç.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ndiayeyede de laf atanlar vardı, bu adamda da bi ndiaye potansiyeli var uygun ücrete alınırsa sevinirim

Uygun bir ücret ile hatta kiralık+opsiyon şeklinde gelirse olabilir bence.

bos haber, ŞL'ye gidiyoruz bu sene unutmuslar heralde bunlar kim :D

Gerçekten ligdeki diğer siyahi orta sahalardan farklı bu karaoğlan. Öyle ne yaptığını bilmeden sağa sola koşan tiplerden değil yeteneği tekniği olan birisi pas becerisi filan gerçekten sağlam bu karaoğlanın

Girilebilecek bir risk ama Galatasaray seviyesine çıkar mı orasını bilemem ...

Geri
Üst Alt