Galatasaray'dan Azubuike'ye Teklif!

Baskıdan etkilenmeyişi en dikkat çeken özelliği, topu saklayıp en doğru oyuncuyu bulmaya çalışır.
Hücum yönünde fazla sorumluluk almaz ancak pas kalitesi, top sürme ve adam eksiltme özellikleri iyi.

Donk ile sözleşme yenilenmeyecekse tercih edilebilir, en kötü bir yıl daha kulübünde kiralık oynar sonra takıma dahil olur.

Kim bu eleman?
Bayada millet övmüş. Videosu varsa izleyim bende.

Anadolu takımlarından oyuncu alınmasına karşıyım ama mal ingiliz takımlarının sactigi paralardan faydalanmak adına bu çocuğu uygun bir fiyata alıp devre arasi premiwr lige kitlemek çok akıllıca olabilir.

Tabi kendisi gerçekten 21 yaşındaysa.
Kendisini ligde oynatiriz Ayrıca CL içinde daha iyi ve kendini kanıtlamış birini bulmak gerekiyor.

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:Osman SEDEN

Pek bir şey anlamadım videosunda ama gözüme çarpan konu bu 2015 yılında en iyi oyuncu seçilmiş bir milli turnuvada.

İlla kumar oynayacak isek bunu orta sahada yapmamalıyız. 8 numaramız çok ama çok net bir isim olmalı. He Donk ile uzatmayıp bunu alsa idin cüzi miktara ona eyvallah rotasyon için ama bunu as kadro için düşünmek ne bileyim en hafif haliyle aptalca.

Ucuz veya bedava kim varsa destegim var

Paramizi korumaliyiz
Güzel bir yaklaşım şekli, en son fırsat avcılığın üstündeyken Mustafa Durak'ı önermiştin bedava diye.

Bunun gibi önerilerinin devamını bekleriz.

sent via GSC

Youtube'a adını yazmaya çalıştım. Abuzer Aşkınses diye biri çıktı. Bir Abuzittin bekliyordum halbuki.

Terim hocamiz yerli ve milli , o da olmadi mi ucuz oyunculari sever ve ister

Orta vadede baskanliga da hazirliyor kendini , minimum finansal problemse bir kulup devralmak isteyecektir

Terim isini bilir . 2-3 seneye takimi vasatlarla dolduracak ama onlarla da basarili olacaktir

adam u-23 milli takımın kaptanıymış. A milli takımda da 1 kere oynamış. 2. yarı girmiş oyuna. geleceği olan bir oyuncu.

Bunun konusunu açmıştım diye hatırlıyorum ta ptt de iken izlemiştim

Ndiaye'den ayağı daha düzgün, onun gibi pır pır daha aklıyla oynayanı

iş yapar yedek olarak. Kendini geliştirebilirmi bilinmez.

Bizim kalibrede değil bence.

Fatih terim 2000 yilindan sonra geldiği her dönemde abuk sabuk oyuncular doldurdu takıma. Bence terim sadece şu şu özelliklerde oyuncu istiyorum demeli. Gerisini scout halletmeli. Ama imparator buna pek yanaşmaz.

Siyahiyse al gitsin. En kötü aldıgımız paraya yine satarız. Bunlardan zarar edilmez

Fatih terim 2000 yilindan sonra geldiği her dönemde abuk sabuk oyuncular doldurdu takıma. Bence terim sadece şu şu özelliklerde oyuncu istiyorum demeli. Gerisini scout halletmeli. Ama imparator buna pek yanaşmaz.

Ezbere yorum olmuş söyle bakalım o abuk sabuk oyuncuları bizde bilelim amrabat dersin şimdi ki ondan bile katkı aldık ve az bir zararla elden çıkardık bir tek şu yiğit gökoğlan var o kadarcıkta kredisi olsun.

bu adam 8 oynamaz 6'da fernando donk var şuan biizm için gereksiz gibi. ama iyi topcu.

Geri
Üst Alt