Galatasaray'dan Benjamin Tetteh İçin Yeni Teklif

Mehmet Eroğlu

Galatasaray Ağası
Ulubatlı Souness
Kulübü Sparta Prag’ın bir türlü bırakmaya yanaşmadığı 21 yaşındaki Ganalı golcü Benjamin Tetteh için, Galatasaray’ın yeni bir teklif daha yapacağı öğrenildi.

5c3e347066a97c0b259566d2

Galatasaray’dan Tetteh için bir hamle daha... Sarı-Kırmızılılar’ın hem ilk 11 için düşündüğü hem de geleceğe yatırım olarak gördüğü Benjamin Tetteh transferine, oyuncunun kulübü Sparta Prag’dan vize çıkmamıştı. Cim Bom, 1 milyon Euro kiralama artı sezon sonunda 8 milyon Euro zorunlu satın alma maddesiyle genç yeteneği renklerine bağlamaya çalışsa da, ilk etapta 12 milyon Euro gibi bir taleple karşılaşmıştı. Bunun üzerine Galatasaray, yeni bir teklifle Çekya kulübünün kapısını çalsa da, bu kez oyuncunun satılık olmadığı cevabıyla karşılaşmıştı.

Oyuncu ikna edildi

Ancak menacerler vasıtasıyla yapılan teklifte, Tetteh’i ikna etmeyi başaran Sarı- Kırmızılılar, golcü oyuncunun kulübüne baskı uygulayarak transferde avantaj sağlamak istiyor. Daha önce kulübüne, Galatasaray’a gitmek istediği mesajını ileten Tetteh için, yönetimin yeni bir teklif daha sunmaya hazırlandığı öğrenildi.

Fanatik

balotelli boşta dururken bu herıfe 8 m vermek sacma

yahu semih'e teklif yapmışızdır ne teh tehi ..

Şu devirde 10 milyon üstü bonservis verecek durumumuz ne yazık ki yok

Artik gelecekte para edecek adamlari almamiz iyi sinyal. Ama bir forvet transferi daha sart.

Nevzat: Tetteh ve Semih paket halinde gelecek.

Nevzat: Bana Semih alındı diyen kaynak. Tetteh bitti dedi. Yanılcağını zannetmiyorum.

bu davara "semih bitti keh keh" demişlerdir bu da tetteh anlamıştır.

Cift ayakli boylu poslu fizikli guclu teknigi iyi suratli genc zenci santrafor

2-3 sene sonra 30m ile ulkenin ve kulubun transfer rekorunu kirarak PL yolcusu olur

bu herif nerden cikti yaw 8 milyon da nedir yarim donem top oynamis topcuya hea.

Ben tek bir Tetteh bilirim:

Geri
Üst Alt