Galatasaray'dan Beşiktaş'a Transfer Çalımı

Melih Akan

Berlin Panteri
image7-1407826181.jpg

G.Saray, Beşiktaş'ın elinden kapıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın ezeli rakibi Beşiktaş'ın da gündeminde olan Ömer Ali Şahiner'i transfer etmek üzere olduğu iddia edildi.

Galatasaray, Konyaspor'un 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ömer Ali Şahiner'i Beşiktaş'ın elinden kapmak üzere...

Sarı-Kırmızılılar’ın, Kartal’ın ön anlaşma sağladığı genç oyuncu için son anda devreye girdiği öğrenildi. İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan’ın, Ömer’in menajerlerine ulaşarak bugün görüşmek üzere İstanbul’a davet ettiği kaydedildi.

Konyaspor’la Haziran 2015’e kadar sözleşmesi bulunan Ömer’in maliyetinin makul seviyelerde olması bekleniyor. 22 yaşındaki oyuncu geçen sezon Süper Lig’de 27 maça çıkmış ve Konyaspor’a 2 gol kazandırmıştı.

Yabancı sınırı çıktı çalımlar bile bozuldu ya bu nedir.

{taptap©}

Bize gol atmıştı diye anımsıyorum.22 yaşında genç bir oyuncu.Alınsın diyeceğim ama kadro şişiyor.Aldığımız elemanları oynatamıyoruz.Ki yakın dönemde gidecek oyuncularda olacaktır.Hoca 23 kişiyle çalışmak istediğini belirtiyor.

Böyle bir adamın varlığından şu an haberim oldu.

Yönetimden bu sezon için 1 milyon Euro, seneye 1 milyon yüz bin Euro, ondan sonraki sene 1 milyon 2 yüz bin Euro, ondan sonraki sene 1 milyon 3 yüz bin Euro, ondan sonraki sene 1 milyon 4 yüz bin Euro + her sene için maç başı 15-20 bin Euro hamlesi bekliyorum.

Kötü performans sergilemiyor. İki kere seyrettim ben ancak şans bulamaz bizde. Gerek yok.

Niye adamın tipine takdınız bu kadar ya.Allah allah.Herkes süper sanki.

Ayrıca Di Maria'da cok topcu tipi var sanki.:D

Hali sahadaki sisko abi değil mi bu :s

Geri
Üst Alt