Galatasaray’dan Boey Planı

Cok sevsemde bu sayfanin kapandigini dusunenlerdenim.

Boey harikulade idi defansif anlamda ama ofansif yonude bir o kadar eksikti.

Avrupa basarisi icin iki yonu efektif olan adam koymamiz lazim. Kaldi ki bayern gormus adam artik ucuz maas istemez. Birde kariyerinde geri adim atmis olur.

Bizim takim formasyondan ote her oyuncunun belli rolde oldugu formatta oynuyor.

Eren mesela son adam kaliyor hucumlarda. Ya da 3 luyor arkayi gibi ufak detaylar cok var bizde.

Sacha fiziksel olarak fazla fazla yeterli olur ama hucum icin gerekeni ne kadar verir emin degilim.

Cok sevsemde bu sayfanin kapandigini dusunenlerdenim.

Boey harikulade idi defansif anlamda ama ofansif yonude bir o kadar eksikti.

Avrupa basarisi icin iki yonu efektif olan adam koymamiz lazim. Kaldi ki bayern gormus adam artik ucuz maas istemez. Birde kariyerinde geri adim atmis olur.

Bizim takim formasyondan ote her oyuncunun belli rolde oldugu formatta oynuyor.

Eren mesela son adam kaliyor hucumlarda. Ya da 3 luyor arkayi gibi ufak detaylar cok var bizde.

Sacha fiziksel olarak fazla fazla yeterli olur ama hucum icin gerekeni ne kadar verir emin degilim.
Ben şahsen bayern e çok şaşırmıştım, hiç onlara uygun stilde bir bek değil. Evet taş gibi bi oyuncu ama oyun kurucu bi bek değil. Mesela frankowski daha iyi olurdu bayern de. Bonservisini alıp takasa girelim bayern le

Ben şahsen bayern e çok şaşırmıştım, hiç onlara uygun stilde bir bek değil. Evet taş gibi bi oyuncu ama oyun kurucu bi bek değil. Mesela frankowski daha iyi olurdu bayern de. Bonservisini alıp takasa girelim bayern le
O da bir piyango idi, bayernle mac yapmamis olsak, goretzkayi yerlerde suruklemese almazlardi. Elleri mahkum oldugu icin ve 2 mactada rakip olarak izledikleri icin geldiler

Orda da erden timur iste 17 ye veren yonetime karsi cikti 30a gitti adam. Heba oldu o para bu sezonki 3 4 transferle ama o ayri bir konu.

Frankowskiyi ve sarayi herkes cok bireysel olarak elestiriyor. Takimdaki herkes oyle elestirilebilir fakat takim oyunu olarak tam oturmus degiliz. Ikili oyunlar ve pas kalitemiz hala eksik.bunlar cozulunce frank ve sara is yapacaktir

Bu tarz gidiş gelişler genelde olumsuz sonuçlanıyor. Bu her meslek veya iş için de geçerli

Nötrüm

Gelirse sevinirim, gelmezse üzülmem

boey tek takım ve özgüven oyuncusu,, aklı başına geldiyse gs kıymetini anladıysa döndüğü gibi kaldığı yerden devam eder tr ligini yine öttürür

yazın muslera ve mertensten çıkılacağını hesab edersek kulübü bilen karakter koyacak topçu transferi de elzem

Sanmiyorum geri gelecegini kendisinde sanki öyle bir Ego var, Bayernde oynadim Galatasaray artik bana ufak gelir havasi var gibi, Bayern elinden cikarir Fransya yapar gibi geliyor bana.

Geri
Üst Alt