Galatasaray'dan Bruma Kararı!

Bence böyle bir sakatlık ve tecrübesizlikle toparlayamaz çok yazık oldu

Onun kadar hızlı oyuncu yok ligde ama bu lige göre olmadığı belliydi.Çok daha fazla güçlenmeli yazın kampta elinden geleni yamalı daha önünde birçok DK var.

Her işte bir hayır vardır. Fiziksel anlamda yetersizdi zaten. Belki bu dönem onun için çok faydalı olur ve gerçekten büyük bir yıldızımız olur. İnanıyorum ben ona... :ka19:

Yaşı önemli değil ama Bruma ham ve fizik gücü yetersizdi ne demeye potansiyelli bile olsa hiç hazır olmayan adama olmuş adam, yıldız adam bonservisi ödediniz ki?? O paraya 23-25 yaş aralığında iyi bir yabancı alınırdı...

Öyle yorumlar var ki.

Sanki bruma kalp krizi geçirmiş yoğun bakımda yatıyor.

Kardeşim iyileşir sıkıntı yok ya.

sikinti yok. Boyle yaslarda sakatlik gecirmesi uzun planda buyuk fada gosterecektir adam edecektir. Birde kontenjan acildi ya.. isler iyi gidiyor. Cok calisip seneye yeni bir bruma izleyecegiz

sikinti yok. Boyle yaslarda sakatlik gecirmesi uzun planda buyuk fada gosterecektir adam edecektir. Birde kontenjan acildi ya.. isler iyi gidiyor. Cok calisip seneye yeni bir bruma izleyecegiz

İşte beklediğim olumlu yorumlardan biri. Adamı hemen gömdük yahu bu adamlar profesyonel öyle kolay mı kariyerinin bitmesi gencecik adamın

İşte beklediğim olumlu yorumlardan biri. Adamı hemen gömdük yahu bu adamlar profesyonel öyle kolay mı kariyerinin bitmesi gencecik adamın

evet budur, herhalde biliyordu ki fizigine biraz guc katmasi lazimdi ama simdi onun icin hersey daha da ciddilesti. Bu cocuga olumlu bakmak lazim. Biz 18 yasinda ne halt ediyorduk??

evet budur, herhalde biliyordu ki fizigine biraz guc katmasi lazimdi ama simdi onun icin hersey daha da ciddilesti. Bu cocuga olumlu bakmak lazim. Biz 18 yasinda ne halt ediyorduk??

Şahsen ben 18 yaşındayım, Üni saınavına hazırlanıp kızlarla takılmaktan başka yaptığım bir halt yok. Bu adam benimle yaşıt. Bildiğin Liseyi yeni bitirmiş bir genç yani :D

Sakatliklarin nüksetmesinin en büyük sebeplerinden bir tanesi bölgesel kaslarin güçsüz kalmasi(sakatlik bölgesindeki). Tedavisinden sonra zaten güçsüz olan fizigini güçlendirmesi gerekecek. Semih Kaya gibi bir Braveheart degil. Psikolojik tarafini aşmasi okadar kolay olmayabilir.

Geri
Üst Alt