Galatasaray'dan Caner Erkin Atağı!

38697c2958a4df35efa3058bd3a7ed3a.jpg

Tribun Dergi sur Twitter : "Caner Erkin: "Fenerbahceliliğime gelirsek, Galatasaray'da oynarken bile Fenerbahce kaybettiğinde uzuluyordum.''" :(

Gelirse ilk 11 oynar.
Carole kötü diye değil ama Caner ondan çok daha iyi olduğu için oynar ilk 11.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera
Linnes serdar hakan carole
Bruma tolga diarra caner
Eren forvet

Şeklinde 4-4-2 de oynayabiliriz tabi 1 tane de forvet transferi lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

beyler caner 2 sene önceki caner değil..Bu herfi gelirse carole forma yüzü göremeyebilir yazık olur..yeniçeriler sahiplenir hemen bunu

quakerboy / gssözlük: oyuncu, menajeri aracılığıyla galatasaray'da oynamak istediğini bildiriyor. son olarak konu jan olde riekerink'in önüne gidiyor. hoca ise öncelikli çözülmesi gereken mevkiler var, oralara odaklanalım diyor ve konu kapanıyor. ön libero, stoper ve golcü sorunu çözülürse kendisine ancak sıra gelecek.

İnter'den 2.2+400 bin bonus sözleşmesi varmış senelik. Bu parayı 1.5 m € sunu biz gerisini kulübü ödeyecekse iyi olur ama tüm sözleşmeyi ödeyip öncelik olmayan bir mevkiye transfer yapmak çok da gerekli değil.

Tekrarlamakta fayda var Carole donunda sallar bunu.

Ileri çıkıp 2-3 muz orta yapacak diye defans özürlüsü bir beke o kadar para bayılmaya lüzum yok. Hem de önceliği olmayan bir pozisyonken.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Baktı yapamıyor istediği parayı da kimse vermiyor hemen Galatasaray gitmek istiyor.. Gereksiz saçma bir oyuncu

gelmesini istemiyorum , nokta.

tanım : Galatasaray'a zarar verecek oyuncu.

caner gelir mi bilmem ama gelirse carole'yi keser.

kalitesi ile degil lobi ile keser.

Gelmesin. Tarık elimizde patladı zaten. Carole'un yedeği olarak kalsın bari. Kimse gönderemez bu sözleşme şartlarında onu.

Gs oynarken bile fb kaybederken üzülüyodum diyen adamdan ne hayır gelir atletico maçında sabote etmişti bizi sekiztaş a yakışır böyle adamlar

Yol al!

Galatasaray’da oynarken bile Fenerbahçeli olduğunu gizlemedin. Fenerbahçelilik nereden geliyor?
Fenerbahçeli olduğumu hiç gizlemedim. Bütün sülalem Fenerbahçeli. Türkiye’de bu konular çok abartılıyor. Liverpool’da oynayan bir oyuncu, “Chelsea taraftarıyım” diyebiliyor. Carrager 15 sene Liverpool’da oynayıp, “Everton taraftarıyım” diyebiliyor. Bunları aşalım. O zaman da söylediğimde de bu çok büyütülmüştü. Başımızda Rijkaard vardı. Doğal karşıladı.

Son düzenleme:
Bu şerefsizi alan da isteyen de şerefsizdir diyerek konuya noktayı koyalım

Forumda özellikle bölözoğlu ve caner gibi zıpçıktıları isteyen tipler var bunuda trollük adı altında yapıyorlar lakin sokağa çıktığımızda taraftardan küfr yiyecek isimler bunlar

Hain ve serefsizdir. Ettigi küfürleri unutmadik. Atletico macinda yaptigi sahtekarligi unutmadik. Yalaka herif.

Bunun yani sira en cok sisirilen türk futbolcularindan Gökhan ile beraber.

EURO 2016'da alman spiker 20 dk sonra Gökhan ve Caner'i yerden yere vurdu, bunlar nasil bek inanilir gibi degil dedi. Bi biz anlayamadik. Gökhan Gönül gelecek sene Barca'da arkadaslar. Caner de Bayern'e gidiyormus.

Geri
Üst Alt