- 27 Ocak 2010
- 131.997
- 97.027
- 5.488
Suçumuz petrol zengini olmayıp parayı futbola akıtamamak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Panathinaikos ffp şartlarını ihlal ettiği için 3 sene ceza aldı UEFA'dan, bizim de üç sene ceza alabilmemiz imkansız bir şey değil.
Kaynak ebesinin bi tarafıdır kesin. Hitler bile böyle bi cezaya çarptırılamazdıUEFA'nın 4 yetkili üyesi Galatasaray'ın Avrupa'dan 5+2 yıl men edilmesini istiyor. (Joacfootball)
yok ebesinin .. ali sami
Çıkar kafandan 3 seneyi 3 gün bile veremezler. Pana meselesi daha büyuk bi durum olmalı o kadar basit değildir o işPanathinaikos ffp şartlarını ihlal ettiği için 3 sene ceza aldı UEFA'dan, bizim de üç sene ceza alabilmemiz imkansız bir şey değil.
Pana kim yahu bizle kıyaslanmaz öyle bir takım.
Kuşlar beklesin 3 sene meni.biz bu sene de ilerde de olmamız gereken yerde olacağız inşallahNiye kıyaslanmasın ki? FFP ihlaline karşı üç sene men verilebiliyor mu verilebiliyor.
Benim demek istediğim bu.
Kötü senaryoya taraftar olarak hazır olalim. Dursunun ağzını eğe eğe konuşup men gelmeyecek dediği zamanlar 1+1le sonuçlandı...
Iyi düşünelim ama kötüye de hazırlanalim. Şu durum Schalke maçına olan hevesimi arttırdı. Belki gelecek sene gidemem diye 10 kat daha fazla cosacağim.
Taraftar olarak elimizden ne gelir ki? Hukukçu olsaydım keşke.
Niye kıyaslanmasın ki? FFP ihlaline karşı üç sene men verilebiliyor mu verilebiliyor.
Kötü senaryoya taraftar olarak hazır olalim. Dursunun ağzını10 kat fazla nasıl coşacaksınNiye kıyaslanmasın ki? FFP ihlaline karşı üç sene men verilebiliyor mu verilebiliyor.
Kötü senaryoya taraftar olarak hazır olalim. Dursunun ağzını eğe eğe konuşup men gelmeyecek dediği zamanlar 1+1le sonuçlandı...
Iyi düşünelim ama kötüye de hazırlanalim. Şu durum Schalke maçına olan hevesimi arttırdı. Belki gelecek sene gidemem diye 10 kat daha fazla cosacağim.
Niye kıyaslanmasın ki? FFP ihlaline karşı üç sene men verilebiliyor mu verilebiliyor.
Umarım avukatımız değildir.
''... kulübümüzün yeniden incelenme talebi olmuştur. ''
Umarım avukatımız değildir.
''... kulübümüzün yeniden incelenme talebi olmuştur. ''
avukatimiz .