Galatasaray'dan CAS Açıklaması!

Suçumuz petrol zengini olmayıp parayı futbola akıtamamak.

Bizim Avukat'da konusmus

Geçmiş yıl zararları ve yapacaklarımız dahil olmak üzere detay detay ve büyük şeffaflıkla anlatılıp onaylanan karara karşı kulübümüzün yeniden incelenme talebi olmuştur. Bu itiraz kazanılmış haklarımıza bir halel(haksız karar)gelmesin diyedir.
Ayrıca unutulmamalıdır ki Uefa ya üç ayrı senaryoda savunma yapılmıştır(kötü,iyi ve en iyi) şu anda Şampiyonlar liginde oynayan takımımız iyi senaryoda kulübümüze katkı sağlamaktadır. Bu süreç bile verilen sözlerin başarılacağının kanıtıdır. (Kötü senaryoda şamp ligi yoktu)

Panathinaikos ffp şartlarını ihlal ettiği için 3 sene ceza aldı UEFA'dan, bizim de üç sene ceza alabilmemiz imkansız bir şey değil.
Çıkar kafandan 3 seneyi 3 gün bile veremezler. Pana meselesi daha büyuk bi durum olmalı o kadar basit değildir o iş

Yönetim dogrusunu yapiyor

Uefa bizimle FFP anlasmasi imzaladi,nasil ki biz bu anlasmaya Uyduk ve transfer da eksiklerimiz oldu,uefa da yaptigi anlasmaya uymak zorunda

Biz herseyi FFP anlasmasina göre planlayalim,beyfendiler kafalarina göre vaz gecsin yok öyle bir dünya

Pana kim yahu bizle kıyaslanmaz öyle bir takım.

Niye kıyaslanmasın ki? FFP ihlaline karşı üç sene men verilebiliyor mu verilebiliyor.

Benim demek istediğim bu.

Kötü senaryoya taraftar olarak hazır olalim. Dursunun ağzını eğe eğe konuşup men gelmeyecek dediği zamanlar 1+1le sonuçlandı...

Iyi düşünelim ama kötüye de hazırlanalim. Şu durum Schalke maçına olan hevesimi arttırdı. Belki gelecek sene gidemem diye 10 kat daha fazla cosacağim.

Taraftar olarak elimizden ne gelir ki? Hukukçu olsaydım keşke.

CAS bağımsız bir oluşum olsa evet itiraz haklı olabilirdi lakin ben çok da bağımsız görmüyorum.

Aleyhimize olabilir bu başvuru ki olursa Cengiz o koltukta oturamaz.

Bence uefa yargı biriminin yeniden incelenme için sunduğu sebepe itiraz ediliyor olabilir yani büyük ihtimal göz önünde bulundurulmayan bi durum olduğunu belirtti yargı birimi ama kulüp herşeyin şeffaf şekilde bildirildiğini savunuyor

Niye kıyaslanmasın ki? FFP ihlaline karşı üç sene men verilebiliyor mu verilebiliyor.

Kötü senaryoya taraftar olarak hazır olalim. Dursunun ağzını eğe eğe konuşup men gelmeyecek dediği zamanlar 1+1le sonuçlandı...

Iyi düşünelim ama kötüye de hazırlanalim. Şu durum Schalke maçına olan hevesimi arttırdı. Belki gelecek sene gidemem diye 10 kat daha fazla cosacağim.

Kuşlar beklesin 3 sene meni.biz bu sene de ilerde de olmamız gereken yerde olacağız inşallah

Kötü senaryoya taraftar olarak hazır olalim. Dursunun ağzını

10 kat fazla nasıl coşacaksın

Umarım avukatımız değildir. :oops::oops:

''... kulübümüzün yeniden incelenme talebi olmuştur. ''

Sizi benim patronla tanıştırayım. Işe gelir, benle iki kelime sohbet eder; direkt dün akşam maça gittin değil mi der :)

Normalde ses tellerime zarar vermeyi düşünmüyordum ama şampiyonlar ligi maçında AAUEFA diye bağırıp boğaz patlatmak yasattiklari stresten sonra taraftar olarak yapmamız gereken bir şey oldu.

Gelirler farklı
Ülkeler farklı
Takım kalitesi farklı

Biz nasıl Psg ile bir değilsek Pana'da bizle bir değil Pana 10 yıldır şampiyon bile olamıyor.

Geçen yıl ligi 11. sırada bitirmişler üstelik eksi puan almışlar paso sadece Ffp yüzünden 3 sene almadıkları çok belli.

CAS başvurusu gayet normaldir çünkü UEFA sözleşme imzalanmış bir durumda tekrar inceleme kararı alıyorsa kurallara uysak dahi tekrardan seneye de böyle bir şey yapmayacaklarının garantisi yok. Sürekli böyle saçma işlerle uğraşmaya çalışacaklardır normalde başka bir yönetim olsa belki dursun denen herif kalsa 2 yıl men alacaktık ama Mustafa Cengiz ve ekibi çok güzel sunumlarla beraber UEFA yetkililerini ikna ettiler zaten şampiyonlar ligindeyiz 50-60 m euro gibi rakam kasaya girecek böylelikle FFP'de rahat seviyelere geleceğiz.

Bir oyuncuyla sözleşme yapıyorsan ve kurallara uyuyorsan oyuncu tek taraflı sözleşme fesih kararı alamaz. UEFA'yla yeni sözleşme yaptık bu sene bonservis konusunda bile yıllar sonra artıya geçtik üstüne forvet transferini FFP için yapmadık şartlar böyleyken UEFA kusura bakmasın da daha ne yapacaktık olabilecek en iyi seviyedeyiz gelecek gelirlerle beraber daha iyi seviyelere de çıkacağız.

Men gelecekse de gelir abi. Bu adamlar kafaya koymus demek ki. Ama takimi zor tutariz. Bence men gelirse 3 yil falan altyapıda ki gencleri falan kullanalim

Umarım bir anlık dalgınlıkla yapılmış önem vermememiz gereken dil hatasıdır.

Kulübün ''yeniden incelenme talebi'' olmadı çünkü. Uefa'nın oldu.

İçimdeki kötü düşünen pislik taraf ''...karara karşı kulübümüzün yeniden incelenme talebi olmuştur. '' kısmını Uefa'nın bir kararı varmış da bu saklanıyor ve karara karşı Cas'a yeniden incelenmesi için biz başvuruyoruz şeklinde okuyacak yoksa. :(

Geri
Üst Alt