Galatasaray’dan Davinson Sanchez’e Teklif

UCL

---------------------Muslera
--------Davinson----Nelson-----Abdulkerim
--Boey--------Toreyra----Paredes--------Angelino
---------Zaniolo----İcardi-----Aktürkov

mental olarak sorunlu oldugu icin karakter analizi bunada yapılırsa geçemez nasıl olsa

Fiziksel süper, ama mental olarak boktan diyordu Spurs taraftari. Dogrumu bu yada bizim gibi oyuncularini gömmeyi seviyorlar diye mi öyle demisler?

bi tane yerli muhabir diyemedi hepsi tier -

Fiziksel süper, ama mental olarak boktan diyordu Spurs taraftari. Dogrumu bu yada bizim gibi oyuncularini gömmeyi seviyorlar diye mi öyle demisler?
forumları okumaya gerek yok epl izleyen birisi zaten ne oldugunu iyi bilir benım epl de begenmedıgım 2-3 stoperden birisiydi evet teknigi fizigi filan iyi ama tam bir chedjou bu adam mac icinde kafa gidiyor bazen birden çöpe dönüyor yada 2 mac cok iyi oynuyor sonra sahada yok stoper gibi bir mevki icin mental fizik kadar önemli

forumları okumaya gerek yok epl izleyen birisi zaten ne oldugunu iyi bilir benım epl de begenmedıgım 2-3 stoperden birisiydi evet teknigi fizigi filan iyi ama tam bir chedjou bu adam mac icinde kafa gidiyor bazen birden çöpe dönüyor yada 2 mac cok iyi oynuyor sonra sahada yok stoper gibi bir mevki icin mental fizik kadar önemli

27 yasindaki adam icin taraftarlarinin yaninda lider ve soguk kanli stoper lazim diyorlar. Adamlar bokunu cikartmiyorsa beni tatmin etmeyecek bir tercih oluyor. Üstüne bu adamda düsük maasla gelmez. 2-2,5 arasi ister. Maas bütcesinin irzina gecmemek lazim bence.

Karar verme mekanizmasi iyi degil pek, bazen malca hatalar yapiyor. Ligde cok fark eder mi, bilemem ama avrupada dusundurucu.

Diger ozellikleri iyi lakin.

Nelson bugun zaten ruh gibiydi bencede gidici sanchez kariyeri dususte tam bizlik topcu duzeltiriz

Yalnız herifin premier lig ortalaması 76 dakika. Ş.ligi ise 78 dakika.
Toplam 142 premier lig maçı, 23 ş.ligi maçı var.
Bu sene süresi bayağı azalmış.
27 yaşında riske girilir mi emin değilim. Bence alınacaksa opsiyonla merihi de kiralamak lazım.

Mesele oyuncunun iyiliği veya kötülüğü değil, profili. 2 hamleli stoperle oynamak risk olabilir.

Çok izlemedim ancak hızlı ve çevik olduğunu biliyorum. Bence güzel hamle Abdül-Nelsson ikisi de ağır adamlar, CL de kevgire dönme ihtimali yüksek idi.

Çoğu özelliği nelssondan daha iyi ama asıl büyük sıkıntı şabanlığı değil mi bunun yav.
Alınacaksa alınsın ama ben 8 milyon gibi bonservis verilmesine karşıyım. Ota boka beleş oyuncu gönderen ingilizler 4 milyona sarsınlar

Bence Sanchez burada elek olur. Fundmentali iyi değil Nelson daha dengeli gibi geliyor bana.
Bilmiyorum renktaşım adama Dany muamelesi yapmaya da gerek yok. Bu adam 19 yaşında Ajax ile Avrupa Ligi final maçına çıktı gitti 42 mil.€ bonservis ile Tottenham a transfer yaptı ki Tottenham ile +200 EPL, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarına çıkmış bir stoperden bahsediyoruz

Geri
Üst Alt