Galatasaray’dan Davinson Sanchez’e Teklif

Yahu Davinson Sanchez zaten kariyeri yükselişte olduğu dönemde 20 yaşında 42 mil.€ bonversile Tottenham a transfer yapıyordu. Adamın kariyeri düşüşte olacak ki bize transferi gündeme gelsin. Tutup Papy Djilobodji / Dany Nounkeu alıyormuşuz gibi muamele yapmayın

Savunmacılığı Nelsson'dan geridedir. Ama Nelsson zaten elit seviyeye yakın, istikrarlı bir savunmacı. Hoca Davinson profilinde bir oyuncu istiyorsa sorun yok. Ayağı temiz ve atletik bir oyuncu. Önde baskıya gitmede de Nelsson kadar çekinmez. Yine de iyi tartmak lazım. Ne olursa olsun Nelsson gibi bir savunma sigortasından vazgeçmek kolay değil.

Bilmiyorum renktaşım adama Dany muamelesi yapmaya da gerek yok. Bu adam 19 yaşında Ajax ile Avrupa Ligi final maçına çıktı gitti 42 mil.€ bonservis ile Tottenham a transfer yaptı ki Tottenham ile +200 EPL, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarına çıkmış bir stoperden bahsediyoruz
Bizim taraftar biraz enteresan..
Ben nelsonunda tottenhama gittiğinde çok uzun süreler oynayabileceğini düşünmüyorum..marcaoyuda gördük burada 30 mliyona salmayan vardı.
Burada Danye chedjuya tapanlar vardı..
Muhakkak eksikleri vardır ama şu adamada aptal muamelesi yapmak saçma..

UCL

----------------------Muslera
--------Davinson---Baniya----Abdulkerim
--Boey--------Toreyra----Paredes--------Angelino
---------Zaniolo----İcardi-----Aktürkov
Nelsson gidecek gibi; buna ne dersin?!..Kaan ve Emin de rotasyonun diğer adamları olur. Yerli oyuncu konusunda da epey rahatlar takım...

Bilmiyorum renktaşım adama Dany muamelesi yapmaya da gerek yok. Bu adam 19 yaşında Ajax ile Avrupa Ligi final maçına çıktı gitti 42 mil.€ bonservis ile Tottenham a transfer yaptı ki Tottenham ile +200 EPL, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarına çıkmış bir stoperden bahsediyoruz
Yok Enes kardeşim Dany muamelesi çekmiyoruz ama çokta abartmaya gerek yok. Abdülkerim ile ikili iyi olur mu şüpheli zira ikisi de aynı tarz sadece Sanchez hızlı.

Kademesi nasıl en önemlisi o.Yoksa atletik siyahi bek çok gördük em elitlerini de oynattık ama bize hiç yaramadı.Kademe yapabiliyorsa ne ala.Yoksa mbappe kovalayacak 100 metreci siyahi iş yapmaz.Pozisyom almayı bilecek daha pozisyon ortaya çıkmadan mesafesini ayarlayacak

Nelsson gidecek gibi; buna ne dersin?!..Kaan ve Emin de rotasyonun diğer adamları olur. Yerli oyuncu konusunda da epey rahatlar takım...
Pek dikkatli izlemedim Baniya'yı ligde. Ben aslında üçlü savunma istemem. Nells gitmesin diye formül ürettim. Yıllar sonra ekibimizde avrupai savunma tandemi izledik vazgeçesim gelmiyor!

Daha önce sordum kimse reaksiyon vermedi ama bence bizim savunmaya da takviye gerekiyor. Bu illa ki Nelsson gider demek anlamına da gelmiyor.

Yok Enes kardeşim Dany muamelesi çekmiyoruz ama çokta abartmaya gerek yok. Abdülkerim ile ikili iyi olur mu şüpheli zira ikisi de aynı tarz sadece Sanchez hızlı.
Abülkerim & Nelsson ikilisi kurulduğu zaman da aklımızda bir sürü soru işareti vardı ne olursa olsun düzgün bir yapıda önlerinde Torreira yanlarında Boey Angelino filan olacak bu adamların

Muslera
Boey-Davinson-Abdülkerim-Angelino
Torreira

Şu geri hattı bizim lig seviyesi için çok iyi bana kalırsa

Abülkerim & Nelsson ikilisi kurulduğu zaman da aklımızda bir sürü soru işareti vardı ne olursa olsun düzgün bir yapıda önlerinde Torreira yanlarında Boey Angelino filan olacak bu adamların

Muslera
Boey-Davinson-Abdülkerim-Angelino
Torreira

Şu geri hattı bizim lig seviyesi için çok iyi bana kalırsa
Gelirse 6'da Paredes olur. Torreira önde serbest konumlanır Berkan gibi.

Kademesi nasıl en önemlisi o.Yoksa atletik siyahi bek çok gördük em elitlerini de oynattık ama bize hiç yaramadı.Kademe yapabiliyorsa ne ala.Yoksa mbappe kovalayacak 100 metreci siyahi iş yapmaz.Pozisyom almayı bilecek daha pozisyon ortaya çıkmadan mesafesini ayarlayacak
Söylediğin özeliklere sahip siyahi Fransa’da doğup büyümüş, futbol altyapısının tamamını orada almış falan olması lazım Desaily gibi. Yoksa Afrika kökenli veya Kolombiya, Ekvator gibi ülkelerde yetişen siyahide bu özellikler olmaz. Ben hiç görmedim. Ya da 30 senede bir kere çıkar. Koulibaly sayılır belki son zamanlarda, ondan da tam emin değilim.

Tamamında ciddi fundemental ve mental eksikler oluyor. Stoper ve kalecilik de bu eksikleri tolare edecek mevkiler değil, golü kalende görürsün anında. Chedjou son adamken enteresan çalımlara falan kalkıyordu mesela, kafa arada gidiyordu, dalıyordu vs.

genelde izlemeyenler yazmış sanırım,ilk dönemınde 42 milyon edecek bir oyuncu degildi şu anda 8 etmez

dua edınde gelmesın eger gelirse bu başlık epey dolar taşar

nelssondan sonra tofaş şahin olmaz erden baskan

Söylediğin özeliklere sahip siyahi Fransa’da doğup büyümüş, futbol altyapısının tamamını orada almış falan olması lazım Desaily gibi. Yoksa Afrika kökenli veya Kolombiya, Ekvator gibi ülkelerde yetişen siyahide bu özellikler olmaz. Ben hiç görmedim. Ya da 30 senede bir kere çıkar. Koulibaly sayılır belki son zamanlarda, ondan da tam emin değilim.

Tamamında ciddi fundemental ve mental eksikler oluyor. Stoper ve kalecilik de bu eksikleri tolare edecek mevkiler değil, golü kalende görürsün anında. Chedjou son adamken enteresan çalımlara falan kalkıyordu mesela, kafa arada gidiyordu, dalıyordu vs.
Evet ikimizde aynı fikirdeyiz.

Geri
Üst Alt