- 22 Kasım 2008
- 12.789
- 17.027
- 2.943
Bilmiyorum, scout ekibinin işi. Yani normal olan, gitmesi muhtemel ve başarılı olmuş oyuncuların yerlerini dolduracak benzer özellikte topçuları önceden belirlemek.nelsson giderse kimi alabiliriz ki başka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum, scout ekibinin işi. Yani normal olan, gitmesi muhtemel ve başarılı olmuş oyuncuların yerlerini dolduracak benzer özellikte topçuları önceden belirlemek.nelsson giderse kimi alabiliriz ki başka
katılmıyorum daSiyahilerden stoper olmaz diyorlar.
Sanchez ne kadar siyahiyse onlar da siyahikatılmıyorum da
brezilyalılar ne alaka
siyahilik ulkeyle ilgili birsey degil kiSanchez ne kadar siyahiyse onlar da siyahi
Bilmiyorum, scout ekibinin işi. Yani normal olan, gitmesi muhtemel ve başarılı olmuş oyuncuların yerlerini dolduracak benzer özellikte topçuları önceden belirlemek.
Nelsson gibi denge stoperini 7-8e zor bulursun, pandemi sonrası Kopenhag ŞL yapamadı diye aldık, onlar da böyle vadeli falan vermezdi.
Sutalo var mesela 25 istiyorlar.
yukseliste olmasın sabit kalsa da olursanchezin genç ve yükselişte muadili bulunabilir mi acaba
Valla bulmak zor da o profilden tamamen sapıp atlet ama dengesiz bir stopere gitmek bence makul değil. Bildiğim kadarıyla iyi günlerinden baya uzak ve sakar. Diğer özellikleri 9/10 olsa bile sakar stoper istemem.Nelsson gibi denge stoperini 7-8e zor bulursun, pandemi sonrası Kopenhag ŞL yapamadı diye aldık, onlar da böyle vadeli falan vermezdi.
Sutalo var mesela 25 istiyorlar.
Valla bulmak zor da o profilden tamamen sapıp atlet ama dengesiz bir stopere gitmek bence makul değil. Bildiğim kadarıyla iyi günlerinden baya uzak ve sakar. Diğer özellikleri 9/10 olsa bile sakar stoper istemem.