GSC Haber Galatasaray'dan Derbideki Olaylarla İlgili Zorunlu Açıklama

Levent Kolpgün

TURKISH AIRLINES
GalataSarayı Efendileri
1743771304668.webp

Türk futboluna katkı vermek ümidiyle gelen rakip takım teknik direktörünün ülke futboluna verdiği zarar son 8 aydır çığ gibi artarak büyümeye devam etmektedir. Geçmişte bu tip yakışıksız olayları nedeniyle dünya futbol kamuoyunda tescilli bu kişi adına çıkıp özür dilemek yerine, Türk futbol kamuoyunun aklıyla alay eder gibi yapılan bir açıklamaya cevap vermek zorunda kaldığımız için üzgünüz.

Allah kimseyi, dünyanın gözü önünde yaşanmış spor adına utanç verici bir saldırıyı, sırf teknik direktörü az ceza alsın diye savunmak zorunda bırakmasın. Dün bize ahlak dersi vermeye çalışanların bugün düştükleri bu acınası durumu üzüntüyle izliyor, onlar ve Türk futbolu adına bir kez daha utanıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Bu ne abi. İsim yazın metinde morinho ismi geçmiyor. Barışı tabrik eden yardimcisinin ismi geçmiyor. TS açıklama yaptı. Hakemlerin isimlerini çatır çatır metne ekliyor. Hele o gözlemci raporlari nedir. Barışa utanmasa küfür ede ede rakibi tahrik etti yazacaklarmis. Açıklama yetersiz

yetersiz yönetim yine yetersiz açıklama yapmış.

Bu kadar pısırık, korkak bir yönetim olamaz. İsim yok, tehdit yok, gözdağı yok, eylem yok.

Beceriksizler

Silik bir açıklama olmuş. Kurumsal İletişim Direktörü Murat Bereket istifa.

güzel bir açıklama olmuş bence

isimler yalnızca açıkça yazılabilirdi metne

"Gibi 6. sezon 2. bölümdeki Yılmaz" gibi, Allah'a havale etmiş bizimkiler. Neresi iyi yau? :d

Küfür etsen ne olacak şu ortamda renktaş

Kaldı ki zaten bizim yönetimin de çapını biliyoruz

Ben yaşadıklarımızı biraz da bu açıdan değerlendiriyorum

Bence kendilerine göre iyi bir cevap vermişler

Bende isterim yönetimde bir Erden Timur veya Ünal Aysal gibi birileri olsun

Ama maalesef eldeki kadro bu kadar işte

Fenerden son dakika açıklaması

Yabancı Galatasaray istiyoruz !!!

Bu yönetim gitmediği sürece bize her şey müstehak.

Bu ne abi. İsim yazın metinde morinho ismi geçmiyor. Barışı tabrik eden yardimcisinin ismi geçmiyor. TS açıklama yaptı. Hakemlerin isimlerini çatır çatır metne ekliyor. Hele o gözlemci raporlari nedir. Barışa utanmasa küfür ede ede rakibi tahrik etti yazacaklarmis. Açıklama yetersiz
Bana niye kızıyorsun Ufuktan :asd:
Tweeti ben atmadım. :asd:

Kardeşim diyeceksinki bunun kanundaki yeri 10 maç cezadır. Mortinhonun yardımcısının, mert hakanın kaçıncı vukuatıdır. Maçı kaybettiğini anlayan rakip oyuncularımıza ceza aldırmak için her şey yapmıştır. Her pozisyonda saha içine giren mert hakan ile irfan can kahveciye kaç maç ceza gelecektir diyeceksin

Küfür etsen ne olacak şu ortamda renktaş

Kaldı ki zaten bizim yönetimin de çapını biliyoruz

Ben yaşadıklarımızı biraz da bu açıdan değerlendiriyorum

Bence kendilerine göre iyi bir cevap vermişler

Bende isterim yönetimde bir Erden Timur veya Ünal Aysal gibi birileri olsun

Ama maalesef eldeki kadro bu kadar işte
küfür edilsin demedim ki yau.

daha nicel veriler içeren açıklamalar yapabiliriz. direkt isim vererek mesela. alması gereken cezanın alt ve üst sınırına ve cezai maddeye atıf yaparak...

çok basit işler aslında.

Yok ya bunlar Mourinho şerefsizi sezonu kapatsın istemiyor

Dostlar alışverişte görsün gibi takılıyorlar kaç gündür

küfür edilsin demedim ki yau.

daha nicel veriler içeren açıklamalar yapabiliriz. direkt isim vererek mesela. alması gereken cezanın alt ve üst sınırına ve cezai maddeye atıf yaparak...

çok basit işler aslında.

İşte bu kadar basit işler bile bu yönetimin kapasitesinin üzerinde maalesef

Bu da bizim ayıbımız olsun...

Bomboş açıklamalar.

Isim versenize ulan daha ne olması lazım açık açık isim vermeniz için.

Geri
Üst Alt