Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 14.579
- 5.004
- 1.373
Rezil yönetimden rezil bir açıklama işgal altındayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Estafurullah hocam sana niye kizayim. Twette ve yönetime isyan.Bana niye kızıyorsun Ufuktan
Tweeti ben atmadım.![]()
aciklama iceriginin derinligi adina - begeni /tatmin - goreceli elbette ,
diger yandan , aciklama iceriginde *nacizane beklentim ne idi derseniz ;
^mourinho nun -gecmiste benzer hareketinin vidyolu veya fotolu- olanini bulup (asagidaki ornekler gibi) ,
bu kare ile beraber , ^kendisi tarafindan derbi de okan buruk hocamiza yaptigi benzer arkadan gelip yuze mudehaleyi ; net olarak -yan yana koymalari- gerekirdi ---->
donemin real madrid hocasi mourinho tarafindan
barca yardimci hocasi merhum tito vilanova 'ya yapilan sportmenlik disi cirkin hareket ;
olay harekete dair donemin haber linklerinden bir tanesi ;
![]()
Brawl mars Barca's victory over Real Madrid
A late winner by Lionel Messi which sealed a dramatic 3-2 victory for Barcelona over Real Madrid in the Spanish Supercup was overshadowed as both teams brawled on the Camp Nou pitch.www.smh.com.au
o donem merhum tito'ya yaptigi hareketin resimli hali ;
![]()
daha net buyutulmus hali ;
tito 2014 vefat ettik den - yillar sonra yanilmiyorsam 2021 de asagidaki haber de ; mou bu yaptigi hareketin yanlis oldugunu kabul etmis .
bu arada , bbc disinda , cnn , espn , telegraph ,metro , mirror, sports illustrate , standart ve daha nice belli basli yabanci kaynaklar haberi bold olarak sundular.
misal, su haber de bariz olarak ceza verilmesi gerektigi belirtilmis. hem kiirmizi kart yuzunden ceza almasi gerektigi, hem bu yaptigi fiziksel mudehale yuzunden,
hemde yakin gecmiste yaptigi seviye disi aciklamalar dan zaten aldigi ceza vardi,
tum bu geliskenler yuzunden katlamali bir ceza ihtimali mevcut .
Will Jose Mourinho Be Banned for Grabbing Galatasaray Coach's Nose?
espn twit sayfasi resimlerle paylasmis hocamiza yapilani ;
telegraph ; Watch: Jose Mourinho pinches nose of Galatasaray manager Okan Buruk
cnn ; https://edition.cnn.com/2025/04/02/...bs-nose-okan-buruk-turkish-cup-spt/index.html
mirror ; Jose Mourinho sent suspension warning after 'physically attacking' rival manager
metro ; Jose Mourinho grabs Galatasaray manager Okan Buruk after Fenerbahce defeat
standart ; Watch Mourinho pinch Galatasaray coach's nose as cup tie ends in chaos
rnz ; Jose Mourinho in trouble again after nose grab
sozun ozu , resmi sitemizin - adminleri - kanimca daha detayli bir sunumla bu olaya dikkat cekmeliydi.....
gecmisten bugune bir yansima olarak belgeli olarak her iki olaya dair icerikleri yan yana sekilde aciklamaya eklemeliydiler . ^manset olarakta sunlardan birini yazabilirlerdi ; yorumsuz , dejavu , takdir kamuoyunun .
yaptigi bu cirkin sportmenlik disi hareket malesef ilk degil .
( basta ekledigim merhum tito'ya yapilan hareketle bizim hocamiza yapilan hareketin resimli,vidyolu ve yazili haber basliklarinin oldugu bir metin, twit link yapilabilirdi ) . gerekirse uzerine de ustteki dejavu vsli bolumler eklenebilir.
velhasil , yapilan mevcut aciklamayi bende duz buldum .
saygi ve selamlar .
sevgili eray ,Üstad titoya yapılan hareketten nasıl bir ceza almıştı bu çingene onu da söyler misin