Galatasaray'dan Diyarbakır Açılımı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada PKK'yı savunan arkadaşlara da şu çağrım var. Hani bundan bir kaç ay önce üç masum insan, silahsız insan kafasından kurşunlanarak öldü ya... Onlarda gitsin o kardeşlerimizin aileleri yanında söylesin bunları.İçlerinden biri benim çok sevdiğim kardeşim gibi sevdiğim biriydi veririm ailesinin adresini gitsin yüzlerine söylesin. Ben bu konuda kardeşim gibi sevdiğim birini kaybetmeme rağmen genelleme yapıp tüm Kürtler demiyorum çünkü yanlış benimde bir sürü arkadaşım var ama karşıma gelip biri tüm Türkler yada Türklerin bu kadarı şöyle böyle derse kim faşist bir daha sorgulasın derim

Son düzenleme:
ha bak kafanı çalıştırdın canım yandı benim.
benim askerimi polisimi kardeşlerimi haince öldürdü o şerefsizler.
ülkemi bölmeye çalıştılar. canım bundan yandı.
ama senin o kaltak ruhunda insanlık ne arar utanmaz şerefsizler

O olmayan beynin beni Pkk'li yapti gördün mü?
askerimizi polisimizi öldürenlerin cani cehenneme
Senin gibi kürt düşmani irkçilarin cani b.k çukuruna

Edit- banlanmiş vatansever.

Şu davut denilen sempatizanı atın artık kac yıldır bu tür olaylarda milleti provoke ediyor. Ayrıca her halta faşist diyenler terör belasını azdırdı bu ülkede. Artık hoşgörü yok!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

sonradan gelen edit:banlanmış :(

Son düzenleme:
Herhangi bir siyaset kokan başlıkta dahi adam gibi tartışmayı öğrendiğimiz gün dişimi kıracağım.

ROK ile, Erman Toroğlu ile, türlü türlü polemikçiler ile büyüdüğümüz için normal tabi.

Polemik = Reyting

Kavga= eğlence

bu ülke de.

Irklara saygı, insana saygı hiç bir şey kalmadı insanımızda, çok üzücü.

Birde şöyle bakmak lazım nereye gidersen git dünyanın neresine gidersen git... Ben ülkeni bölmek istiyorum dersen kimse, ha öylemi buyrun demez. İngiltere,Fransa, Rusya, Almanya nereye gidersen git. Benim alıp senin alamadığın bir hakkın varsa o konuda birşeyler talep etmek tabi ki doğru ama ben şuan öyle bir durum olduğunu da düşünmüyorum diyorsanız eğitim,sağlık gelmiyor gelin benim büyüdüğüm ilçeye götüreyim sizi orası bütün güney doğu ilçelerinden daha kötüdür adım gibi eminim...

Forumdaki kafatasçıları ayırsak keşke ya.
Bugün gerçekten başımızda pkk terör belası varsa bu ırkçılar yüzünden. Sizin gibi zihniyetler yüzünden bu insanlar dağa çıktı suçlusuzu sizsiniz. Bugün pkk terör örgütü varsa ve askerlerimiz şehit ediyorsa baş suclusu kürt düşmanı adilerdir.

hassss.. derler böylesine. e benim güzel kardeşim 2,5 trilyon(milyon kere milyon) $ dolar harcamış senin o faşist dediğin insanlar o bölge adam olsun diye, 10-15 bin civarında şehit vermiş vs vs.
ayrıca da ''forumdaki kafatasçıları ayırsak'' derken ne kadar da hümanist, özgürlükçü, demokratiksin değil mi. sana ancak aptallar inanır

Sakin olmakta fayda var, kendi kendinize sinir yapıyorsunuz ve zararı yine kendinize veriyorsunuz farkında değilsiniz, hepiniz homo sapiens'siniz netice olarak.

la basim döndu bu nasil bir klip arkadas?02:16 da cikan beatles'in yandan yemislerini ne ayak olduklarini cözemedim..harbiden kim bu lavuklar?

☆$☆

la basim döndu bu nasil bir klip arkadas?02:16 da cikan beatles'in yandan yemislerini ne ayak olduklarini cözemedim..harbiden kim bu lavuklar?

☆$☆

Onlari tanimiyorumda, asil Entresan olan olay bence Mustafa Sandal orada. Herkezin yüzünde bir hüzün, bir derinden üzüntü varken, bizim Musti orada sanki "Onun bir Arabasi var Part2" klibini cektiriyor gibi, hareketlerde bulunuyor. Kardeslik türküsü mü söylüyor, diskoda kopuyor mu cözemedim ne yazikki.

Neden ayrimcilik yapiliyor. Basimiz zaten bu konudan dolayi agrimiyormu? Her bokta ayirim. Birakinda Galatasarayimiz en azindan mutlu etsin oralari.

Onlari tanimiyorumda, asil Entresan olan olay bence Mustafa Sandal orada. Herkezin yüzünde bir hüzün, bir derinden üzüntü varken, bizim Musti orada sanki "Onun bir Arabasi var Part2" klibini cektiriyor gibi, hareketlerde bulunuyor. Kardeslik türküsü mü söylüyor, diskoda kopuyor mu cözemedim ne yazikki.
ya o soytari ne anlar kardeslik türküsünden..sarki sözleri en cok suavi,servet ve ferhat tunc'a yakismis..öbürleri lay lay lom havasinda..
izzet altinmese koyun gibi meliyor sadece..
☆$☆

Son düzenleme:
ya o soytari ne anlar kardeslik türküsünden..sarki sözleri en cok suavi,servet ve ferhat tunc'a yakismis..öbürleri lay lay lom havasinda..
izzet altinmese koyun gibi meliyor sadece..
☆$☆

Ben ayrica birde Izzet Altinmese´yi begeniyorum 3.00 dakika civarinda... Bu nasil bir " Bir anaaaa agliyooooooor" demektir arkadas, bir ananin sizlamasini melodiye dökmüs herif o an.

Ben ayrica birde Izzet Altinmese´yi begeniyorum 3.00 dakika civarinda... Bu nasil bir " Bir anaaaa agliyooooooor" demektir arkadas, bir ananin sizlamasini melodiye dökmüs herif o an.
ben kücükken dedem dinlerdi hep bu herifi..yanlis hatirlamiyorsam belkis akkale ile kasetleri vardi;tabi dinlememek icin hep odadan cikardim:)

☆$☆

Ne kadar abarttınız yahu arkadaşlar.

Galatasaray Diyarbakırda aslanlar gibi karşılandı ve ağırlanıyor,ben de Diyarbakırlıyım ve havaalanındaydım.

Diyarbakır halkının yüzde 70 80'i Galatasaraylıdır. 2000 yılındaki Türkiye Kupası final maçına bakarsanız ne denli coşkulu bir Galatasaray sevgisi olduğunu görürsünüz. Halkı barbar yerine koyan kişileri kınıyorum

hassss.. derler böylesine. e benim güzel kardeşim 2,5 trilyon(milyon kere milyon) $ dolar harcamış senin o faşist dediğin insanlar o bölge adam olsun diye, 10-15 bin civarında şehit vermiş vs vs.
ayrıca da ''forumdaki kafatasçıları ayırsak'' derken ne kadar da hümanist, özgürlükçü, demokratiksin değil mi. sana ancak aptallar inanır

demokrat falan değilim. sadece aydınlanmacı, ilerici bir kemalistim.
tekrarlıyorum; bugün kürtler dağa çıktıysa sorumlusu chp ve ülkücülerdir.
sen gidip alman birine sen türksün diyebilirmsini veya rus birine? ama kürtlere sen türksün denildi.
olay bu kadar basit.
hatta sizin kafanızda kürtler türkdür bile vardır eminim.
o kadar cahilsinizki allahtan bu ülkeyi sizin gibiler yönetmiyor.

Bir kere olsun düzgün tartışabilin yahu. Daha fazla kişi ceza almaması adına kilitliyorum konuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt