Galatasaray'dan Doria'ya 20 Milyon Euro!

Haha habere bak :D

Tapatalk

20 milyon veregecigzde satmayacaklar :D

10 milyon filan teklif etmistiriz ona bile zor dayanmistirlar.

Yahu şu an brezilya piyasasındaki en değerli 2-3 adamdan biri hem de 19 yasında en az 15-20me uro olur fiyuatı. Biz o parayı veremeyiz.

Büyük ihtimalde zaten milana gidicek sene sonu. Seedorf eski takım arkadası hoca olmadan öncede önermiş zaten.

hayırlı olsun milan için iyi transfer

20 milyonmu hadi drogbanın yerine forvete 20 milyon verip alırsında defanstaki birine 20 milyonu ancak barcelona psg gibi kulüpler verir :DD

biraz ölcülü attin be türkiyede hic bir külüb bir defans oyuncuya okadar para vermez nekadar zengin dahi olsa

Niye inanmıyorsunuz ki.? Aldığımız bütün adamlara 20 milyon verdik zaten.12 de Bruma'ya vermiştik.Bence Galatasaray isterse 30 milyon bile verip oyuncu alabilir.Ama ülke olarak buna hazır değiliz.

Pato-Doria-Tarik-Ahmet(genclerden)-HakanC-TolgayA-Lukaku

Yaz döneminin transfer listesi bu olmali, bunlarin hepsinide alabiliriz istesek hic sorun olmaz.

Yalan haber ama seneye Doria olsa ne güzel olurdu :( Ulan bizi niye arap milyarderler almıyor lannnnn !

20 milyon fesih bedeliyse ve biz bu parayı vermeye hazırsak neden kulüple uğraşmışız? Parayı yatırıp sözleşmeyi devre dışı bıraksaymışız :)

ne işimiz var arap milyarderle.

elin arabını başımda başkan diye görüp 50 tane şampiyonlar ligini alacağıma GS ım bizim kalsın varsın şampiyonlar ligini hiç alamasın.

Duygusal takılmayalım . Tabii ki biz Galatasarayı sevinmek için sevmedik . Ama olayın diğer tarafıyla bakarsak hiçte fena olmaz gibi :)

Duygusal takılmayalım . Tabii ki biz Galatasarayı sevinmek için sevmedik . Ama olayın diğer tarafıyla bakarsak hiçte fena olmaz gibi :)

Valla hocam ingiliz taraftarlar isyan ediyor kulüpleri araplara satıldıgı için

Ben duygusalım. yeri gelir taraftar yönetim indirir bizde. herkes GS ı babasının malı gibi kullanamaz.

Ama elin adamı parayı basınca sen ben sabaha kadar yırtınsan onun umurunda olmaz.

20 milyon değil 20 milyondan az verdiğimiz için olmamış.

Geri
Üst Alt