Galatasaray'dan Ergin Ataman Açıklaması!

Emre Arslan

Cezalı
ergin-ataman-9-122222.jpg

Euroleague'de sarı kırmızılı takımın gösterdiği kötü performans nedeniyle Ergin Ataman ile Galatasaray'ın yollarının ayrılacağı iddia edilirken bu konuya basketboldan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal açıklık getirdi.

"ERGİN ATAMAN İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

FutbolArena'ya, Ergin Ataman'ın görevden alınacağına dair çıkan haberlerle alakalı özel bir açıklama yapan Can Topsakal, "Böyle bir şey yok. Ne konuşuldu, ne de kimsenin aklından böyle bir şey geçti. Ergin Ataman, Galatasaray basketbol takımının 5 senedir başında. Yıllar sonra Galatasaray'a kazandırdığı şampiyonluk ve geçen yılki elde edilen Eurocup şampiyonluğunun da, en önemli mimarı koçumuz Ergin Ataman'dır. Biz bu seneyi düşünüyoruz. Ergin hocanın kontratı sezon sonunda bitiyor. Sezon bittikten sonra kendisi ile oturup gelecek adına konuşacağız" dedi.

ergin hoca bu kulübe çok büyük başarılar kazandırmıştır bir kötü sene geçirmeyede hakkı vardır.

terim de bu klube 4 sene ust uste sampiyonluk kazandirdiginda neden 2003-2004 sezonunda ayni hak verilmedi ?

hamza belki de seneler sonra 3 kupa kazandirdiginda ertesi sezon ayni iltimas neden gecilmedi ?

terim de bu klube 4 sene ust uste sampiyonluk kazandirdiginda neden 2003-2004 sezonunda ayni hak verilmedi ?

hamza belki de seneler sonra 3 kupa kazandirdiginda ertesi sezon ayni iltimas neden gecilmedi ?
Terim kendisi bıraktı diye biliyorum

teorik olarak aysal doneminde de kendi birakti ama nasil biraktirildigi malum

onda da 2 de 2 sampiyonluk almisti , 3 uncu senenin 6 inci haftasi is cevrilip gonderildi ,yani sorun aysal, canaydin ,dursun meselesi degil

eger bizim tarzimiz basarisiz olundugu an yollamak ise okey buna itiraz etmem , prandelli postalanip hamza gelmese bence ayni sekilde 3 kupa gelmezdi , ama boyle bir stilimiz varsa da ona baska buna baska uygulanmaz

Pardon da ne tekniği ne teorisi, antremandayken tv den ögrenmedi mi Aysal döneminde?
Galatasaray uefa döneminden sonra ikinci baharını yaşarken niye bıraksın Terim?
2004'te ise hem transferde hem de sahada başarısızlığı kabul edip ayrıldı.
Bir bağ kuramıyorum ikisi arasında.

Bizim stilimiz belli, takımı ileri taşıyamayacağına inanılan adam yollanır.
Bunu Aysal bozdu bir tek.
Ayrıca bana göre de Hamza değil Yarsuvat yönetimi gelmeseydi 3 kupa gelmezdi.

Ataman'in bizde ilk basarisiz senesi bu sene degil.14-15'te de rezil bir kadro planlamasi yapip ligi 8.,EL'yi sonuncu bitirmisti.

Pardon da ne tekniği ne teorisi, antremandayken tv den ögrenmedi mi Aysal döneminde?
Galatasaray uefa döneminden sonra ikinci baharını yaşarken niye bıraksın Terim?
2004'te ise hem transferde hem de sahada başarısızlığı kabul edip ayrıldı.
Bir bağ kuramıyorum ikisi arasında.

Bizim stilimiz belli, takımı ileri taşıyamayacağına inanılan adam yollanır.
Bunu Aysal bozdu bir tek.
Ayrıca bana göre de Hamza değil Yarsuvat yönetimi gelmeseydi 3 kupa gelmezdi.

Boldladığım kısım çok önemli.

Ali Dürüst-Albayrak>>>>>>>>>>Hamza çok net.

Ataman'in bizde ilk basarisiz senesi bu sene degil.14-15'te de rezil bir kadro planlamasi yapip ligi 8.,EL'yi sonuncu bitirmisti.

eksik bilgi verme lütfen uğur, o sonuncu oldu dediğin top 16. yani futbol tabiriyle cl de uefayla kalmakla aynı netice bence başarısızlık sayılmaz hele eurolig tecrübesi sadece 1 sezon olan bir takım için. (oda başarılı geçmiş ama devamı gelmemiş)

ligede baktım fb ye elenmişiz çeyrekte normal sonuç

bu sezon ki gibi büyük bir çöküşten bahsedemeyiz patric young ve carter gibi iyi transferlerde vardı o sezon ergin sıçmış denemez

Zaten o hakkı vermeyenler forumdaki apachi tayfası. Adam 7 yılda 6 defa şampiyon olmuş, olduğu 6 yılı değil olamadığı 1 yılı konuşabilme curetini gösterebiliyor misal.

ergin atamanin euroleague performansini affedebiliriz , her ne kadar bir daha euroleague oynayamayacak da olsak ,bu yine de kabul edilebilir .

ama ligde de ben sampiyonluk umudu gormuyorum pek. hatta finalde (ornegin fb) olmama riskimiz bile var

ornegin yari finalde anadolu efes ile eslessek belki favori bile gosterilmeyebiliriz .. e darussafakaya zorlanacaksak , anadolu efes bizden favoriyse , fb karsisinda maglubiyet hep normal karsilanacaksa o zaman zaten ne yatirima gerek var ne atamana

orta sira takimi olmusuz coktan demektir

Zaten o hakkı vermeyenler forumdaki apachi tayfası. Adam 7 yılda 6 defa şampiyon olmuş, olduğu 6 yılı değil olamadığı 1 yılı konuşabilme curetini gösterebiliyor misal.

8 yılda 6 şampiyonluk olarak revize edeyim aysalın fanboysları dışında herkes hocanın dönmesini istiyor zaten şuan.

futbola gecis gibi olmasin ama ben terim den de rahatsizim , yani terim in kendisini sevmememle alakali degil ama surekli yanginda cami kiriniz gibi terim-lucescu isimleri biktirdi

muhtacliga dondu .. tamam basarisi kanitlanmis bir kisiyi somurene kadar kullan itirazim yok ama biraz da hamzayi terimlestirmek , avci dan terim yaratmak gibi denemeler de lazim

bu iki ornekteki kisiler olmayabilir ama ornegin bir ahmet akcan bu goreve aday olabilir , gecmisi konusmalari egitimi ile bana o guveni veriyor

Takimi batirip kacti ondan. Sacma sapan oyuncular aldi ikinci döneminde beklemek istemedi gururuna yediremedi mictígini

eksik bilgi verme lütfen uğur, o sonuncu oldu dediğin top 16. yani futbol tabiriyle cl de uefayla kalmakla aynı netice bence başarısızlık sayılmaz hele eurolig tecrübesi sadece 1 sezon olan bir takım için. (oda başarılı geçmiş ama devamı gelmemiş)

ligede baktım fb ye elenmişiz çeyrekte normal sonuç

bu sezon ki gibi büyük bir çöküşten bahsedemeyiz patric young ve carter gibi iyi transferlerde vardı o sezon ergin sıçmış denemez

Futbol tabiriyle UEFA'ya kalınmış gibi bir örnek doğru olmaz çünkü basketbolda takımlar arasında futboldaki kadar uçurum yok.EL tecrübemiz de 1 sene değil 2 seneydi.11-12'de Mahmuti ile çeyrek finali 2'li averaj ile kaçırmış,13-14'te Ataman'la çeyrek finale averajla kalmıştık.

Ligde fbye elenmek doğal sonuç da ligdeki 30 maçın 15'ini kaybedip fb ile çeyrek finalde eşleşmek zorunda kalmak doğal bir sonuç değil.

Devre arası alınan Young ve Carter iyi transferlerdi ama iş işten geçmişti çünkü Micov dışında sezon başında alınan yabancıların hiçbiri dikiş tutturamadı.Bu sezon aldığımız yabancılar o sezon aldıklarımızdan daha iyi.O sezon şimdiki sezondan çok daha kötüydü.

Futbol tabiriyle UEFA'ya kalınmış gibi bir örnek doğru olmaz çünkü basketbolda takımlar arasında futboldaki kadar uçurum yok.EL tecrübemiz de 1 sene değil 2 seneydi.11-12'de Mahmuti ile çeyrek finali 2'li averaj ile kaçırmış,13-14'te Ataman'la çeyrek finale averajla kalmıştık.

Ligde fbye elenmek doğal sonuç da ligdeki 30 maçın 15'ini kaybedip fb ile çeyrek finalde eşleşmek zorunda kalmak doğal bir sonuç değil.

Devre arası alınan Young ve Carter iyi transferlerdi ama iş işten geçmişti çünkü Micov dışında sezon başında alınan yabancıların hiçbiri dikiş tutturamadı.Bu sezon aldığımız yabancılar o sezon aldıklarımızdan daha iyi.O sezon şimdiki sezondan çok daha kötüydü.

1 sene tecrübeyle bu turnuvaya katıldığımızı belirttim zaten dikkatli okumamışsın.

Geri
Üst Alt