Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.467
- 2.952
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O 3 oyuncu horvath mpampe spehar mıydı neydi bizde luce hiç şans vermedi bizden gidince horvath çok iyi oynamıştı. Luce bana sormadan alındı diye tavır aldı hatırlıyorum. Haklısın jardel çok ucuza girmişti ama kangren gibiydi öyle tukaka virüs filan ilan edilmişti değeri düşürülmüştü satmaktan başka çare olmadığını anlayıp uygulamıştı başkan. Benim tezim şu başkan futboldan iyi anlayacak yada çok iyi anlayan ikinci adamına bırakacak futbolun bütün yönetimini teknik adama taraftara bırakıp kenardan izlemek saçma.jardel olayı oldukca rezil bi şekilde sonuclandı reis. jardele karşılık gelen oyuncuların hiçbiri neredeyse tek maç oynamadı bile. o heriften cok daha fazlasını kazanabilirdik. mehmet cansun oldukca kötü bi yönetim sergiledi luce resmen mucize yarattı o kadro ile
o barca macınıda yanımlıyorsam 9 kişi bitirdik biz. çok zeki adamdı lucesku yav cidden gs camiasının şımarıklığı hiç bişeye benzemiyor. yok top oynatmıyor yok oynattığı top göze hoş gelmiyor derken uzun bi süre birdahada belimizi doğrultamamıştık. lucesku tam özhan canaydının adamıydı esasında bi yönetici olarak oldukca cimri adammış rahmetli, luceden kısıtlı imkanlarla mucize yaratan bi tipti. olan senelere oldu işte.O kadroyla az kalsın barcayı nou campta yeniyorduk hakikaten inanılmaz iş çıkarmıştı luce. Gerçeklerle yüzleşmemizi yani o altın jenerasyonun ekmeğini yiyip bitirdiğimizi farketmemiz 1 sene ötelenmiş oldu, belki rahmetli Canaydın Luce ile devam etse hiç yüzleşmek zorunda da kalmayabilirdik bilemeyiz tabi doğmamış çocuğa don biçmemek gerek ama işte insan hayıflanmadan edemiyor, sonra belimiz bir büküldü tam büküldü.
yok reis jardelin tukadakası falan yoktu cem uzan seçimleri kaybedince sponsorlukları çekti kulübe haciz falan yolladı yeni yönetimde kucağında bombayı bulunca yok pahasına adamı gönderdiler.gittikten sonra sanırım bi yıl sonra jardel avrupa gol kralı oldu zaten.O 3 oyuncu horvath mpampe spehar mıydı neydi bizde luce hiç şans vermedi bizden gidince horvath çok iyi oynamıştı. Luce bana sormadan alındı diye tavır aldı hatırlıyorum. Haklısın jardel çok ucuza girmişti ama kangren gibiydi öyle tukaka virüs filan ilan edilmişti değeri düşürülmüştü satmaktan başka çare olmadığını anlayıp uygulamıştı başkan. Benim tezim şu başkan futboldan iyi anlayacak yada çok iyi anlayan ikinci adamına bırakacak futbolun bütün yönetimini teknik adama taraftara bırakıp kenardan izlemek saçma.
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih Terimin yaverleri Luce defansif oynatiyor diye yol yaptilar. Herifi gonderdiler Fatih Terim geldi mal olduk. Tabi Luce ozaman bunamamistiO kadroyla az kalsın barcayı nou campta yeniyorduk hakikaten inanılmaz iş çıkarmıştı luce. Gerçeklerle yüzleşmemizi yani o altın jenerasyonun ekmeğini yiyip bitirdiğimizi farketmemiz 1 sene ötelenmiş oldu, belki rahmetli Canaydın Luce ile devam etse hiç yüzleşmek zorunda da kalmayabilirdik bilemeyiz tabi doğmamış çocuğa don biçmemek gerek ama işte insan hayıflanmadan edemiyor, sonra belimiz bir büküldü tam büküldü.
en son drogbadan verim aldik daha sonra aklima gelen taraftar transferi yok.Taraftar gaziyla yapilan transferlerden genelde hayir gelmiyor
Aynen öyle özetini yazayım şimdi hemen çayımı alıyorum zira damat yolum açık bana böyle şeylerle gelin liboşlaşmayın@İsmail Enver reis yanlıs hatırlamıyorum dimi bu cem uzan bi ateş ünal erzen mi ne bi onla bide kendisi seçimi üst üste kaybedince sponsorlukları çekip kulübe haciz falan yollamıştı? şimdi yanlış hatırlıyorumdur vs yalan konusmus olmayalım
son kısımla alakalı en ufak bişey anlamadım ama bekliyoz reis pekiAynen öyle özetini yazayım şimdi hemen çayımı alıyorum zira damat yolum açık bana böyle şeylerle gelin liboşlaşmayın![]()

Başka sorun varsa alayım ben çayı tazeliyorum kendime geldim burada ciddi mevzu konuşmak zorlaştı pas atan da olmuyor... Hamzaları Sinanları özlüyorum valla senle ozan da pek formunuzda değilsiniz zirason kısımla alakalı en ufak bişey anlamadım ama bekliyoz reis peki
liboşlamak şirinlemek gibi bişey heralde![]()
valla şimdlik aklımda pek bişey yok reis olunca menşınlıyorum.Başka sorun varsa alayım ben çayı tazeliyorum kendime geldim burada ciddi mevzu konuşmak zorlaştı pas atan da olmuyor... Hamzaları Sinanları özlüyorum valla senle ozan da pek formunuzda değilsiniz zira![]()
O dediğinden çok muzdarip yavv çok postumu bulamıyorumvalla şimdlik aklımda pek bişey yok reis olunca menşınlıyorum.
yazın kaybolmasın derim aynısı cem uzan başlığına yabışdır cem uzanı kurtarıcı olarak görüyor halen kimi rengdaşlarımız
falcao ile alakalı başlığa cem uzan mevzusunu yazıyorsun bulamassın elbet. aklındayken şimdi kopyala yapıstır yap cem uzan başlığına işte reis.O dediğinden çok muzdarip yavv çok postumu bulamıyorum![]()
falcao ile alakalı başlığa cem uzan mevzusunu yazıyorsun bulamassın elbet. aklındayken şimdi kopyala yapıstır yap cem uzan başlığına işte reis.
edit. yapmışsın gerçi
Fatih Terimin yaverleri Luce defansif oynatiyor diye yol yaptilar. Herifi gonderdiler Fatih Terim geldi mal olduk. Tabi Luce ozaman bunamamisti