Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Cevap

Can Çelik

Tecrübeli Üye
Açıklama

FB Spor Kulübü sitesinden Kulübümüze dönük olarak bugün yapılan açıklamayı yersiz, talihsiz ve ciddiyetten uzak bulduğumuzu ve tarafımızdan bir cevap gerektirmediğini kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

Fenerbahçe Kulübü, resmi sitesinden son yaşanan gelişmeler hakkında açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

Yüzyılı aşkın bir süredir birlikte olduğumuz Sarılı-Kırmızılı Yönetici Dostlarımıza,

Sporun ve futbolun manipülatif eylem ve açıklamalarla yönetilemeyeceğini, borsa ile futbolun birbirinden çok farklı şeyler olduğunu,

Spor müsabakalarının, müsabakadan bir gün önce alacakaranlıklarda yapılan kumpas ve kurgu açıklamalarla değil, ancak ve sadece sahada kazanılabileceğini,

Büyüklük iddiasında bulunan kulüp yöneticilerinin, futbol oyun kurallarını bilmeden ve öğrenmeden kurumsal açıklama yapmaya kalkışmalarının trajikomik sonuçlar doğuracağını,

Kurumsal açıklamaların yönetici portföyü doğrultusunda mutlaka edebiyat, bilimsel bilgi ve zeka motifleri taşımak zorunda olmasa da, belirli bir ciddiyet ve anlatım yeteneği açısından mutlaka en az orta öğretim seviyesinde olması gerektiğini,

Rakibinin, Anayasal ve insan hakları için omuz omuza destek veren onurlu taraftarlara yakışmayan yönetimlerinin temsil kabiliyetlerinin er geç sorgulanacağını,

Her kulüp yönetiminden ve başkanından aynı duruş ve cesaretin beklenmesi mümkün olmasa da, en azından taklit ve tekrar yeteneği sergilenerek toplumda iyi-kötü bir yer edinilmesinin mümkün olabileceğini,

"Korku"nun insani bir duygu olduğunu, saklanılacak ya da utanılacak bir yanının olmadığını,

Tarih yazma yalanlarını bırakıp tarihi okuyanlar için Fenerbahçe'nin sadece bir "rakip" olmadığını anlatamadığımız ve öğretemediğimiz için,

Tüm kamuoyundan özür diliyoruz... !

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

FB Spor Kulübü sitesinden Kulübümüze dönük olarak bugün yapılan açıklamayı yersiz, talihsiz ve ciddiyetten uzak bulduğumuzu ve tarafımızdan bir cevap gerektirmediğini kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

Keşke biraz dokundursaydık.

Hahaha hahaha siz orada havlayin kendi kendinize demişiz.

Daha düzgün bi cevap verilebilirdi ama muhattap olmamak başta en iyisiydi

Başkan çok tehlikeli. Ortalığı karıştırıp kenara çekiliyor :D

kibarca "ya he he" demişler. amA Allah var konu uzayacak diye tırsmıştım çocuk gibi atışmalar

oysa biz neler düşünmüştük :Dsürekli şikeden vurmak olmazdı da azcık bişeyler yazsaydınız ;

arkadaşın dediği gibi stadın ışıklarının söndürülmesi mesela

direk ciddi olun cevap verelim demişsiniz :D

Şimdi Fenerbahçeliler cevap veremediğimizi,susturduklarını zannetmişlerdir...

Oysa ki ;

Edepli edebinden susar edepsiz susturdum zanneder..

Galatasaray Spor Kulübü ile ilgili her zamanki gibi önemli maçlar öncesinde kasıtlı, tahrik ve tehdit dolu açıklamalar yapan bu spor kulübü başkanını kaale almayacağımızı, 29 Temmuz 2012'de yayınladığımız deklarasyonla bildirmiştik.

Hahahaha kaale almıyoruz vol 12312391841624.

Antalya da açıklama yapmış, haksızlar diyemeyiz

MP Antalyaspor'dan Galatasaray'a tepki - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

hepinize tek tek yazmayım buradan devam edeyim. Biz fbye aleyhinizde bi durumda hemen konuşuyorsunuz ama diğerlerini niye söylemiyorsunuz diye kızmıyor muyduk? evet kızıyorduk şimdi bizim yaptığımızı Antalya'da bize yapmış. sezonun ilk maçında bile drogba golünde bile ofsayt tartışmaları oldu o kadar.

Uzun zamandir gordugum en güzel açıklama olmuş.

Anlayana tabi..

★★★☆

Ben baskandan eziklerin açıklamasını alinti yapip "ne diyon? " gibi bir açıklama bekliyodum. Neyse buda olmus.

Bu yolun sonu

Sikebahce spor kulubu ne dogru gidecek herhalde:D

★★★☆

iyi olmuş gerilimle kanla beslenen bir kulübe fazla fırsat vermeye gerek yok. bu arada bizim cevabımıza karşlık yeni bir cevap hazırlayan fb yönetimi şimdi buna nasıl cevap verecez diye düşünüyordur.:happy:

Geri
Üst Alt