Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Cevap

1067Mahmut_Tuncer_Yav_He_He.gif

Adamlarin tam adini bile yazmioz la o kadar iplemiyorlar fbyi hahahHa

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

iyi olmuş gerilimle kanla beslenen bir kulübe fazla fırsat vermeye gerek yok. bu arada bizim cevabımıza karşlık yeni bir cevap hazırlayan fb yönetimi şimdi buna nasıl cevap verecez diye düşünüyordur.:happy:

Ben cevap vereyim :

"Susturduk,oh canıma değsin; cevap veremedi ki veremedi ki XD

Fenerbahçe Çocuk Kulübü"

Sadece tek bir cümleyle yanıt vermişiz :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=GCO62VNm67k[/media]

iyi olmuş bu açiklama. onlarin istedigi gerilim. Ne söylesek yarabbi şükür derler. En iyisi kaale almayip küçümsemek.

hakem umarım aleyhimizede lehimizede büyük bi hata yapmaz. yoksa ortalık karışacak

Aslında olaya makro açıdan bakamamış Antalya ki bu normal sonuçta şampiyonluk mücadelesi vermiyorlar. Sorumlulukları milyonlara değil...Biz bir süreci anlatmak istemişiz,Antalya maçına etkide bulunmaktan ziyade..Tek tek maçlarda şu verilmedi,bu verilmedi,bu maç-şu maç diye bakarsak burdan köye yol olur...

Fenerbahçe paniklemiş vaziyetteydi Sivas maçından sonra ve Galatasaray'ın iyi oyunu ile bol gollü galibiyetleri neticesinde hakemleri baskı altına alarak en azından buradan bir güç elde edeyim diye düşünüyordu. Kaldı ki sadece yönetim açıklamasıyla kalmadı bu,futbolcuları da açıklamalar yaptılar,taraftarları tehditler savurdular,dün sokaklara çıkıldı amaç farklı olsa da içinde bu da vardı biraz...

Bizim açıklamamız hakikaten gerekliydi çünkü bize negatif bakan bir zihniyet futbolu yönetiyor. Medyada "ödeşme" gibi telkinler savuruluyor,yani susarsan kaybedeceğin bir süreç işliyor şu an. Galatasaray yönetimi de kendisine düşen görevi hem kulüp hem de taraftar için yapmalı,üsturuplu olacak şekilde..Haksız kazançların,hak yemelerin önüne geçilemez ise yönetim de eleştirilir ki onlar da biliyor bunu...

Geri
Üst Alt