Galatasaray’dan Fofana’ya 15 Milyon Euro

Bize fofana lazım. 4 gol 4 asist yapmış bu sene
istatstik ile senin takıma nasıl adapte olacağı arasında çok fark var .

kağıtüstünde daha iyi olabilir ama Torreira ile aynı özellikleri olursa istediğin ortasaha oyununu gene oynayamayabilirsin.

ben biraz top götüren adam istiyorum.

da elma - armut - pozitif bir profil geldiği sürece okan hoca her şekilde kullanır. yeterki aradığımıza yakın oyuncular olsun.

Böyle beklentilere girip olmayınca da ağlıyorsunuz.

Fransız Milli oyuncu bize düşmez, Arsenal istiyorsa oraya gider mesela, sabaha kadar ağlasanız da bizm almamız gereken bunun Milli maça çıkmamış olanı, anca öylesini alabiliriz.

Ekli dosyayı görüntüle 246397

grafikteki yaygınlığı önemsemektense ileri taşıma daha çok önemsediğim şey- Torreiraya partner olabilecek defansif hamleside var gibi duruyor (Fofana bu konuda tabii daha iyi ama taşıma ve hız olarak handikap geliyor bana biraz)

yaş olarak 2 yaş daha genç olmasınıda (24 vs 26) daha önemli buluyorum.

Torreira - Fofana çok defansif kalıyor gözümde. birde sanki Thuram'ı kapmak daha kolay olur gibi Fofana'dan

(ikiside çok zor bana göre ayrıda - hani ihtimalleri düşünelim)
Krep daha bireysel bir herif değil mi. Ben boeye benzetiyorum onu. Fofana daha çok oyun kuruyor, derin pas atıyor tahminen böyle bir adama daha çok ihtiyacımız var gibi.

Krep daha bireysel bir herif değil mi. Ben boeye benzetiyorum onu. Fofana daha çok oyun kuruyor, derin pas atıyor tahminen böyle bir adama daha çok ihtiyacımız var gibi.
top taşımasında bence biraz sıkıntı var -defansif her şeyde Torreira'ya yardım etsin yeterli - ama ofansta top götren ortasahamız yok - dribbling i çok önemsiyorum ben.

Ne bu, ne Thuram bize gelir. Biraz daha gercekci isimler ile ugrasmaliyiz. Yoksa böyle adamlarla cok ugrasiyoruz diye transfer dönemin sonun da Vecino gibi heriflerin pesinden kosariz

Çok kaliteli oyuncu ama çok zor bir transfer açıkçası beklentim yok bu transferden. Thuram-Fofana gibi oyuncuları bu yaşta getirmek çok zor ama mesela Hojbjerg daha ideal bir hamle olabilir hem yaş hem beklenti olarak o da çok zor transfer ama daha olası.

Amma abarttiniz yav, o gelmez bu gelmez.

Muslera gelmez, adam Serie A’da oynuyor, milli oyuncu deseydik 13 sene evvel. İcardi gelmez, adam senede 10 milyona oynuyor PSGde. Gedson gelmez 50 milyon’a Spurs yapmis. Mertens gelmez Milan’dan teklif var…

Fofana LGBT ibneligi yuzunden Monaco’da istenmiyor.

Thuram 3 senedir guya super yildiz, transfer yapamamis, kontratinin bitmesine 1 sene kalmis.

Hepsi gelebilir. Yeterki biz mantikli bir teklif yapalim. Gecen sene 30-40 milyon istenen oyuncuya 5 milyon verirseniz tabii ki gelmez. Ama 15i gozden cikarirsaniz, sonraki transferden pay verirseniz gayet ihtimal dahilinde.

Adam 15 e almis fransiz milli performansi iyi bu adami 15 e biz alacagiz oylemi ? Bu adam bizde olsa birisi istese 50 60 70 havada ucusur sacma sapan hedeflere gitmeden mantikli hedeflere odaklanmaliyiz

top taşımasında bence biraz sıkıntı var -defansif her şeyde Torreira'ya yardım etsin yeterli - ama ofansta top götren ortasahamız yok - dribbling i çok önemsiyorum ben.
Bizim drblingden ziyade orta sahada rakipten topu söküp dikine hızlı bir şekilde gönderen adama ihtiyacımız var. Her top bizim kalemizde sonlanıyor.
Barış, Kerem, İcardi, Yunus, Zaha, Köhn hatta Zaniolo bu oyuna daha yatkın herifler daha efektif olurlar. Net orta sahamızın canavar gibi top çalıp hızlıca skora gitmesi gerekiyor. Bu seneki Ş. Ligi finalistlerine bakarsak ikisi de bu tarz oyunla başarılı oldular. İyi bir defansif aktivite hızlı rakibi eksilterek atağa çıkma.
Thuram, Fofana olmasa da olur orta sahada yırtıcı enerjisi olan bir herif olsun o bile bize yeter.

Bu sene ben bu tarz oyunun gerektiğini iliklerime kadar hissettim çok maç oldu.
Sağ ve sol çizgide boş kanat oyuncuları, boş bekler varken biz orta sahada top çevirip sonra kapalı takımları ortadan açmaya çalışarak çok atak yedik. Sadece Samsunspor deplasmanında Barış, Kerem ve Kaan 8,10 kere yan hakemin çizgisinde bekliyordu biz pas atamadık 2 kere dikine barışla oynadık maç bitti orada.
Bunun gibi çok maç var zorla çözdüğümüz maçlar var, bireysel olarak birileri çıkmadığında patladık bu sene.

O nedenle fofana benzeri oyunculara gitmeliyiz.

Bizim drblingden ziyade orta sahada rakipten topu söküp dikine hızlı bir şekilde gönderen adama ihtiyacımız var. Her top bizim kalemizde sonlanıyor.
Barış, Kerem, İcardi, Yunus, Zaha, Köhn hatta Zaniolo bu oyuna daha yatkın herifler daha efektif olurlar. Net orta sahamızın canavar gibi top çalıp hızlıca skora gitmesi gerekiyor. Bu seneki Ş. Ligi finalistlerine bakarsak ikisi de bu tarz oyunla başarılı oldular. İyi bir defansif aktivite hızlı rakibi eksilterek atağa çıkma.
Thuram, Fofana olmasa da olur orta sahada yırtıcı enerjisi olan bir herif olsun o bile bize yeter.

Bu sene ben bu tarz oyunun gerektiğini iliklerime kadar hissettim çok maç oldu.
Sağ ve sol çizgide boş kanat oyuncuları, boş bekler varken biz orta sahada top çevirip sonra kapalı takımları ortadan açmaya çalışarak çok atak yedik. Sadece Samsunspor deplasmanında Barış, Kerem ve Kaan 8,10 kere yan hakemin çizgisinde bekliyordu biz pas atamadık 2 kere dikine barışla oynadık maç bitti orada.
Bunun gibi çok maç var zorla çözdüğümüz maçlar var, bireysel olarak birileri çıkmadığında patladık bu sene.

O nedenle fofana benzeri oyunculara gitmeliyiz.
sen top kapma tarafından bakıyorsun

ben bek- stoper- torreira- stoper - demirbay - stoper - bek - stoper - uzun top dögüsünün kırılıdğı oyun isityorum.

dün dortmund mesela şahaneydi o anlamda - ortada hep boş adamı buldular - daha doğrusu kısa mesafede koşuyla kendini gösteren boşluğa kaçan adama hep top gitti.

bizde ver BAY ya da Zİyech'e .. bekle bir şey olsun.

arsenal mesela bu sezon - sağ sol sağ sol sirekli pasla yerleşip en ufak açık bulduğunda net pozisyona girdi çoğunlukla . bazı maçlarda ilk yarılarda 3 4 le bitirdi maçı.

ben böyle bakıyorum - oyunu yığıp 25 dkda maçı çözebilirsin sen LİGDE.

Avrupa için ama dediğin daha doğru profil olabilir. orda iş okan hocada.

Böyle beklentilere girip olmayınca da ağlıyorsunuz.

Fransız Milli oyuncu bize düşmez, Arsenal istiyorsa oraya gider mesela, sabaha kadar ağlasanız da bizm almamız gereken bunun Milli maça çıkmamış olanı, anca öylesini alabiliriz.
Baba biz ağlayalım gelirse de sevinç gözyaşı deriz 👀😍

@Onur Bakır fofana gelirse çekilişle nude kampanyası yapacağını söylemiştin. Ne çekeceğiz kupa mı şişe mi ya da başka bir şey mi 👀😍 Detaylar için bir konu açarsan Gsc olarak bilgilenmiş oluruz Onurummm

Geri
Üst Alt