Galatasaray’dan Fofana’ya 15 Milyon Euro

Arsenalin istedigi adami alabilecegimizi sanarken biz şöyle bir sey kaldık yine özgüvenimiz müthiş :asd:

1000018529.webp

Mesele monacospor dan oyuncu almak ise Abdurrahim Albayrak tan başkası alamaz.

Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a dönmesinin ardından Abdurrahim Albayrak, transfer hakkında açıklama yaptı. Albayrak, Onyekuru transferi hakkında ''Sevgili dostum Monacospor'un sportif direktörüne çok teşekkür ediyorum.''

Üflemizasyon içeren bir gelişme gibi

gs'nin bir futbolcuya 15 verecek parası var mı

Konsantre olup fofanayı alacağız.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Mesele monacospor dan oyuncu almak ise Abdurrahim Albayrak tan başkası alamaz.

Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a dönmesinin ardından Abdurrahim Albayrak, transfer hakkında açıklama yaptı. Albayrak, Onyekuru transferi hakkında ''Sevgili dostum Monacospor'un sportif direktörüne çok teşekkür ediyorum.''

Adını bile bilmiyor olabilir 👀

Avrupada iş yapmak için iyi kadro lazım. Ayrıca fener çok pahalı bir kadro yapacak. Böyle isimler lazım bize.

Adamlar zaten 15e almis 15e niye satsin. Hic konuşmazlar bile

Herkes Arsenal falan yazıyor da Arsenal'in gözü daha üst düzey hedeflerde, başta Bruno Guimaraes. Arsenal için listenin sonunda bir topçudur Fofana. Ha yine de alamayız çünkü baş altı tüm PL takımları ister, onlar dışında beş büyük ligden CL-EL seviyesinde pek çok takım talip olur. Zaten an itibariyle Monaco'dan büyük ve iyi bir takım mıyız ciddi tartışma konusu

Herkes Arsenal falan yazıyor da Arsenal'in gözü daha üst düzey hedeflerde, başta Bruno Guimaraes. Arsenal için listenin sonunda bir topçudur Fofana. Ha yine de alamayız çünkü baş altı tüm PL takımları ister, onlar dışında beş büyük ligden CL-EL seviyesinde pek çok takım talip olur. Zaten an itibariyle Monaco'dan büyük ve iyi bir takım mıyız ciddi tartışma konusu

Manu da istiyormuş. Bunu alırsalar Amrabat’a gider bizimkiler.

Geri
Üst Alt