Galatasaray'dan Gomis, Feghouli ve Belhanda'ya: Kulüp Bulun!

Doğru karar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomis hain olduğu ve kupayı sattığı için gönderilmeli

Belhanda da oynadığı oyun aldığı paraya denk değil gereksiz

Feghouli'yi göndermek saçmalık mesele paraysa Selçuk'u gönder...Feghouli dünya yıldızı sana maç kurtarır ve tam bir profesyonel...
feghoulinin maaşı biraz düşük olsa gitmesin diyecem de herif belhanda ve gomisten bile 500 bin euro fazla garanti ücret alıyor. belhandanın performans gomisin karaktersizlik feghoulinin de çok yüksek maaş nedeniyle satılmasından yanayım. bu üçü gittikten sonra selçuku kenara çekip her türlü indirip tl ye çevirirler maaşını

Feghouli hariç diğer ikisi gönderilsin. Hele paramı vermezseniz oynamam diye tavır yapan ve sonucunda bize bir kupaya mal olan Gomis'in hemen elden çıkartılması gerekiyor.

Fazla para alıyor diye Wesley Sneijderi gönderik ve fazla para alan Selçuk hala takımda.

Fazla para alıyor diye takımın en önemli 3 oyuncusu göndermek istiyoruz ama Selçuk hala takımda.

Türk futbol sektörü ırkcı bir sektör. Taraftardan bahsetmiyorum, o sektörü çevirenlerden bahsediyorum. Bu hep böyle olmuştur.

Belhanda gidebilir, orda sorun yok bana göre.

Gomis ve belhandanin satilmasina karsi cikmam, desteklerim. Feghouli öyle aman aman bir teklif gelmedikce kalsin.

Zararına oyuncu satıp ve o parayı transferde kullanmak işte Türk yöneticisi

feghoulinin maaşı biraz düşük olsa gitmesin diyecem de herif belhanda ve gomisten bile 500 bin euro fazla garanti ücret alıyor. belhandanın performans gomisin karaktersizlik feghoulinin de çok yüksek maaş nedeniyle satılmasından yanayım. bu üçü gittikten sonra selçuku kenara çekip her türlü indirip tl ye çevirirler maaşını
Feghouli tüm dünyada Muslera gibi tanınan bir yıldız gomis, belhanda çakma yıldız

Derhal dehlenmeliler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu satış listelerine Gomis, Belhanda, Feghouli konuyo da şu Selcuk denen rezil konmuyor ya , ne diyim!!

İnşallah ama bu yönetim yerlerini akıllıca doldurmayı geçtim, hiç doldurmaya bilir.

Feghouli kalsin diyenlere sorum:

Ne yapti da 3.850 miyon euro garanti maasla kalsin diyorlar cidden merak ediyorum ??

Not: Euro simdilik sadece 7.4 tl !!!

Yıldızlarımızı kulubeye tıkalım. Şampiyonlar ligi maçlarına Eren ve Sinan gibi basit türk oyuncularla çıkıp heezimet yaşayalım madem. Saçma sapan iş yapıyoruz kupa maçından beri Allah bizi korusun

Bu üçü için ''Belki bir umut talibi çıkar mı?'' diye satılmaları konuşuluyor. Selçuk' u bu muhabbete katmak gereksiz; adama tek hatırladığım yurt dışı teklifi 2011 de geldi, iki katı maaşla bizi tercih etti doğal olarak. Sanki müşterileri kuyrukta bekliyor da Hoca-kulüp satmak istemiyor; son yapılan fahiş kontratla girdi o kazık, daha da çıkmaz...

Yillik ücretleri ortada

Gelen teklifleri biz Kabul etsek oyuncular Kabul etmez büyük ihtimal

Satın bu paracilardan bi yol olmaz top oynamazlar para diye ağlarlar

Bu saatten sonra nereye kaça gonderiyorsun, mayıstan beri yazıyoruz bunları

Geri
Üst Alt