Galatasaray'dan Gomis, Feghouli ve Belhanda'ya: Kulüp Bulun!

hepsi en ufak teklifte bile gönderilebilir

bi faydalari yok nasilsa

Keşke bu kararı ingilteredeki transfer dönemi kapanmadan verebilseydik.. kim alır bunları

Ben de sürekli gitmeleri taraftarıydım fakat son maç Eren ve Sinan'ı görünce pek de mantıklı bir düşünce olmadığına karar verdim.

Feghouli zaman zaman maç içinde iyi işler yapıyor. En büyük sıkıntısı fizik durumu. Genel olarak yorgun ve bitkin bir görüntüsü var. Performansını tüm maça yayabilse iyi işler yapabilir.

Belhanda da ise tam tersi. Fizik açıdan herhangi bir problemi yok, en büyük sıkıntısı yeteneksiz olmasına rağmen kendini bir bok zannetmesi. Bu saatten sonra bize bu adamdan hayır gelmez diye düşünüyorum. 3 milyona bile razıyım.

Gomis'e gelirsek daha iyisi alınmadığı takdirde gitmesine sıcak bakmıyorum. Fatih hoca kendisini bir şekilde takıma kazandırır.

Belhanda, Gomis ve Feghouli'nin 3 yıl içerisinde toplam gelecek maaş maliyeti minimum 35 milyon euro. Gomis'i bir kenara koyarsak özellikle Belhanda ve Feghouli'nin şu ana kadar verdiği ve muhtemelen gelecekte vereceği katkı bu parayı kompanse etmeyecek. Kulüp olarak bu adamlara böyle bütçeler açacak durumumuz yok. Her yaptığımız yapacağımız transfer nokta atışı veya düşük maliyetli olmak zorunda gelecek dönemde.

Ondan sonra avrupadan neden futbolcu alamiyoruz.. futbolcularin kotu performans göstermesi farkli bir sey ama sozlesmeyi sen yaptin bunlarla.

sadece bu 3 ü değil

selçuk , tolga , tarık , carole falan da gitmeli işe yaramaz kim varsa dehliyecen euro olmuş 7.5 takımda çer çöp tutmak intihar demek.

Saglam kontratlari var, bizde kazandiklari parayi baska yerde kazanamazlar, yani gitmezler

Bunlari almak bir dert, yollamak ayri bir dert

Gomis hariç isteyenleri çıkmaz. Anca yüzde 50 maaşla falan kiralamak isterler.

Bu satış listelerine Gomis, Belhanda, Feghouli konuyo da şu Selcuk denen rezil konmuyor ya , ne diyim!!

Selçuk'un satılması gündeme bile gelemez yerli topçuları satmak yasak , sözleşmeleri bitince ya zamlı yeni sözleşme yapılır yada takımdan ayrılırlar.

Eğer böyle birşey gerçekleşirse 3 futbolcuyu satıp 15 m bonservis kazansak yeter. Ayrica bu futbolculara taahhut edilen gomis 2x3350 + belhanda 3x3350 + feghouli 4x3850 = 32150 gibi bi rakamdan kurtuluruz. 15 milyon euroyla denayer ndiaye ikilisini kirala emreyi bonservisi ile al (tl ile) feghoulinin yerine bi kanat ve gomis yerine bi forvet kirala ve bu 5 futbolcuyu ortalama 1,5 m e ucret ortalamasi ile al.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuk'un satılması gündeme bile gelemez yerli topçuları satmak yasak , sözleşmeleri bitince ya zamlı yeni sözleşme yapılır yada takımdan ayrılırlar.

Ya renktaş Allah rızası için mantıklı bir cevap ver bana. Selçuk'u kim alır bu maaşıyla ve bu form durumuyla? Bana kalsa 2 yıl önce gitmeliydi bizden ama şu anda ne transferi ne satması Allah aşkına?

Ya renktaş Allah rızası için mantıklı bir cevap ver bana. Selçuk'u kim alır bu maaşıyla ve bu form durumuyla? Bana kalsa 2 yıl önce gitmeliydi bizden ama şu anda ne transferi ne satması Allah aşkına?

Satmak değil elden çıkarmalıyız nasıl oluru ben bilmem onu başkan ve yanındakiler düşünmeli herşeyi bir kenara bırakalım selçuk maç başıda alıyor 10 dk oynasa bile 25 bin euro bari onu ödemeyelim 20 maçta oyuna sonradan girse 500 bin euro eder az değil ki.

Geri
Üst Alt