GSC Haber Galatasaray’dan Halk TV, Yeni Şafak ve Haber Global'e Akreditasyon Yasağı

Bu Inanilmaz bisey

Bu iftiralarin hesabini hocamiz ve kulup olarak sormaliyiz

Galatasaray dusmanlari tek tek afise oluyor..
silinmiş herhalde
ya da ben açamadım

Yeni Şafak, Halk TV ve Haber Global, Galatasaray’ın akreditasyon yasağı listesine girdiler.

Galatasaray Kulübü tarafından akreditasyonları yasaklı kurumlar:

- Vole
- Sports Dijitale
- Play Spor
- Halk TV
- Haber Global
- Yeni Şafak
Halk tv açık açık yapıyor düşmanlığı diğerleri de aynı sittirsin gitsinler

Burda kaç kere dedim oy vereceğiniz adamı bile iyi seçin. Yok siyaset ayrı karıştırmayın falan ..

Kardeşim senin hayatta belki tek yüzünü güldüren şey Galatasaray bu ülkede , bunu elinden almak için var gücüyle çalışan adamlar bunlar . Bir oy , bir gazete , bir dakika reklam da olsa payın ne kadar kuvvetli şimdi anladın mı ?

İnsanları karalamak ne kadar kolay bu ülke de. Bu Feto'nun o dönem evlerine gitmeyen neredeyse yoktu. Namaz kılıyorsun ders çalışıyorsun diye anneler babalar hep gönderdi. Kim biliyordu bir kaç aklı selim haricinde bu insanların vatan haini olduğunu. Ne güzel dünya en basit olay da fetocu de iftira at bu işin içinden çık. Feto'nun kendi demeci var bu ülkede siyasetten tutunda sanat ve spor dünyasında benim elimin dokunmadıgı adam kalmadı diye. İftira atanın gidip ağız burun darma dağın edeceksin ülkede zaten adalet kalmadı kendi adaletini kendin vereceksin

Geri
Üst Alt