Cihan Ağzıkara

Hic sasmaz kutsal guvercin boku fali
Yönetici
Süper Moderatör
Katılım
24 May 2009
Mesajlar
16,386
Puanları
453
Yaş
32
Konum
Reykjavík
Galatasaray’da, takımın iki yıldızını kadroda tutabilmek amacıyla çalışmalar başladı. Sarı-Kırmızılılar, Henry Onyekuru ve Mario Lemina’nın kiralık kontratlarını 1 sezon daha uzatmak için şimdiden harekete geçiyor

1582699456954.png

Süper Lig’de üst üste üçüncü şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlamasını da şimdiden yapmaya çalışıyor. Bu doğrultuda teknik patron Fatih Terim’in özellikle işaret ettiği iki isim; Henry Onyekuru ve Mario Lemina’yı kadroda tutabilmek için çalışmalar başladı.

Sarı-Kırmızılılar’ın planı, bu iki yıldızın kiralık kontratlarını 1 sezon daha uzatmak. Yönetim önümüzdeki haftadan itibaren Monaco ve Southampton kulüpleriyle temasa geçerek teklifi iletecek. Onyekuru ve Lemina’nın Galatasaray’da kalmayı çok istemesi, Sarı-Kırmızılı kulübün bu operasyondaki en büyük avantajı.


Saracchi devam ediyor

Sol bekin parlayan yıldızı Marcelo Saracchi ise Galatasaray’da yoluna devam ediyor. Uruguaylı futbolcunun kiralık sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek. Takımdaki diğer kiralık oyuncular Serive Andone’nin durumuna ise sezon sonunda karar verilecek. Eğer Seri, son haftalardaki form grafiğini sürdürürse, onun için de kulübü Fulham’la temas kurulabilir.

Kaynak: Fanatik
 

Emre Yılmaz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Katılım
19 Şub 2009
Mesajlar
22,056
Puanları
443
Yaş
31
İkisini de adam başı 2 kiralama sonraki sene 8 milyona zorunlu satın alma olabilir


__________________________________
Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
O sırada da arapları dehleriz 6-8 arası, Diagne de o civarda giderse tamam işte.
 

Han Kutlu

Tecrübeli Üye
Katılım
31 Tem 2019
Mesajlar
4,702
Puanları
263
Konum
''DİK DUR- DİKİNE OYNA'' Galatasaray
8 milyon bonservisler+3,4 milyon maaşlar artık hayal. Uyguna yenilerini bulmak lazım. 3-4 milyon transfer bedeli olsa bile maaşı 1-1.750 arası falan birşey olmalı ki bir anlam ifade etsin finansal olarak. Sekidika'ya verilen paralar ortada. Deniz bitti..FFP bitmesi birşey değiştirmez. Kulübü finansal olarak ta düzeltmek lazım..Altyapıyadan da en azından ortalamanın üstü oyuncular çıkarabilirsek iyi bir jenerasyon yakalayabiliriz. Tabi gönül ister ki lemina, kuru olsun ama çok zor artık..
 

Murat Ünsal

Şereftir Seni Sevmek
GSC Efsanesi
Katılım
1 Ağu 2014
Mesajlar
57,636
Puanları
523
Konum
Sivas
Çok iyi olur
Seneye ffp de bitiyor zaten
Duruma göre kadroda tutulabilirler
Aynı şey Seri için de geçerli ( aynı performansı sürdürürse)
 

Berk Altuntaş

Tecrübeli Üye
Katılım
29 Nis 2019
Mesajlar
3,438
Puanları
303
Konum
İstanbul
Bu sene de şampiyon olursak hemen kira + zorunlu satın almayı yapıştıralım. Seneye ffp kalkınca bi zahmet parayı basıp alırız. Özellikle Onyekuru çok genç 15 bile versen zarar etmezsin. Leminayı da bırakmamaları için bir sebep yok. 8-10 da ona verirsin kafan rahat eder. Yeni oyuncu aramaya, tutacak mı diye riske gitmeye gerek yok. Misal Gomis'e zam yapılmadı sonrasında forvet almak için çok zarar etti bu takım.
 

Tugay Elser

Şef Gümüş Kıvrım
Katılım
4 Ağu 2017
Mesajlar
22,531
Puanları
438
Henry 2+10 milyon
Lemina 4+10 milyon

Bence bu rakamlarin altina kolay kolay düsmez takimlari. Hele Lemina gelecek hafta geri dönüp böyle devam oynarsa isteyeni olur normalde. PL takimlari icin 14 milyon cerez parasi sayilir
 

Umut Özçelik

Şef Gümüş Kıvrım
Katılım
19 Ara 2008
Mesajlar
21,037
Puanları
443
Yaş
45
Konum
İstanbul
2.sene kirala kabul etmez takımları anca kira + zor. satınalma ops. razı edilebilir ama o paraları nasıl veririz o ayrı.
her birinin en az 10 milyon eurosu olur.
 
Üst Alt