Galatasaray'dan Henry Onyekuru ve Mario Lemina Operasyonu

Lemina için 2 M € kiralama + 10 M € zorunlu opsiyon
Onyekuru için 2 M € kiralama + 8 M € zorunlu opsiyon

İkisininde bizde kalmak için direnmesi çok işimize yarar bu şekilde bitirebiliriz transferleri, Diagnetor'u 1 sene daha bir yerlere kiralayıp seneye çakmalıyız bonservisiyle sonra 1-2 oyuncu daha satarız duruma göre bu ikiliyi bitiririz.

Kulüpleri için vazgeçilmez değiller. Ayrıca Galatasaray'a kısa sürede bağlandı ikisi de. Onlar da bastırırsa en azından 1 sene daha kiralayabiliriz diye düşünüyorum. Uzun vadede bonservislerini de alacak duruma geliriz belki.

ikisinide almalıyız ama lemina cok daha önemli piyasası cok fazla olan bir oyuncu işimiz zor biraz

Kulüpleri için vazgeçilmez değiller. Ayrıca Galatasaray'a kısa sürede bağlandı ikisi de. Onlar da bastırırsa en azından 1 sene daha kiralayabiliriz diye düşünüyorum. Uzun vadede bonservislerini de alacak duruma geliriz belki.
onyekurunun yaşı çok genç bu yüzden talipleri çıkacaktır.

Varimizi yogumuzu ortaya koyup bu iki herifi takimda tutmamiz lazim. Ama malesef cok zor :(

Onyekuru bana gore bu ligin 1 numarali anahtaridir.

Ve tabi bize 40 milyon euro extra gelirin anahtari oldugu gibi fb nin bjk nin daha da buyuyecek olan borcuna da her sene ilave borcun da anahtari!!

Diagne
Babel
Belhanda
Feghouli
Linnes
Marcao
Maicon

Bir zahmet yonetimde bu oyunculardan en az 10-15M euro getirmeye hedeflesinler.

Zorunlu satin almali kiralama cok mantikli en az birine boyle yapilmali

Babelin tek derdi para, 1,5-2m euro fesih yaparsan zaten parayi alip, Amerikaya gidecek.

Bu oyunculardan kac para gelir sence

15 büyük başarı olur bence. Şampiyonlar liginde kötü bir sezon geçirdik oyuncularımız değer kazanmadı. Zaten maaşları çok yüksek. Belhanda'dan 7-8 gibi bir şey alırsak 10'u rahatça geçebiliriz de 15 zor gibi.

Muhtemelen ikisini de alamayacagiz.

Cok üzücü bir durum.

Geri
Üst Alt