Galatasaray'dan İnanılmaz İç Saha İstatistiği

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray sezonun 23.hafta maçında sahasında Bursaspor ile karşılaştı ve sahadan 5-0 galip ayrıldı. Galatasaray böylece bu sezon Süper Lig'de evinde oynadığı 12 maçta 11.kez galibiyet almayı başardı. Galatasaray'ın bu sezon evinde yenemediği tek rakibi Fenerbahçe oldu. Galatasaray sezonun 9.haftasında sahasında ezeli rakibi ile 0-0 berabere kalmıştı. Galatasaray bu sezon 12 iç saha maçında 34 puan topladı.

Galatasaray sahasında kazandığı 11 maçın 10 tanesinde en az 2 fark yaptı

Galatasaray-Kayserispor 4-1
Galatasaray-Sivasspor 3-0
Galatasaray-Kasımpaşa 2-0
Galatasaray-Karabükspor 3-2
Galatasaray-Fenerbahçe 0-0
Galatasaray-Gençlerbirliği 5-1
Galatasaray-A.Alanyaspor 2-0
Galatasaray-Akhisarspor 4-2
Galatasaray-Göztepe 3-1
Galatasaray-Osmanlıspor 2-0
Galatasaray-Antalyaspor 3-0
Galatasaray-Bursaspor 5-0

ajansspor

Deplasmanda az biraz puan alsak şu anda 5-10 puan fark atmıştık herkese minimum. Garip gerçekten.

okadarda inanılmaz olmasa gerek derbi yok henuz

İç sahada böyle gittiğimiz sürece deplasmanda süper bir performansa ihtiyaç yok,Karabük,Gençler,Alanya,Akhisar dörtlüsünden 10 gelse yeterli içerde 49 yaptığımız takdirde.

Ben deplasman performansımıza ciddi taktım hocam, en azında puan alıp dönsek kafi, saçma sapan oyuncu becerileriyle yenilip dönüyoruz.

Mesela ben bu grafikle şampiyon olmayı sindiremem, dışarıda da vurmalıyız.

Nazar degmesin ic saha performansimiz su ana kadar harbi müthis. Umarim devam eder bu cünkü zor maclar gelecek. Deplasmanda ise reziliz

evinde tek derbi oynamış ondada 2 puanı bırakmış diğerleri belediye takımı zaten

Ne gerek var şu başlığı açmaya

GALATASARAY Düşmanlarının ...

Başakşehir, Trabzon ve Beşiktaşı yenmemiz lazım. O zaman deplasmanlardan da bir şeyler çıkartabiliriz artık. Fazla zor bir deplasmanımız kalmadı artık.

ts-başak-bjk maçlarının skorları mühim

en az 7 almalıyız ki şampiyon olalım

Ben deplasman performansımıza ciddi taktım hocam, en azında puan alıp dönsek kafi, saçma sapan oyuncu becerileriyle yenilip dönüyoruz.

Mesela ben bu grafikle şampiyon olmayı sindiremem, dışarıda da vurmalıyız.

2001-2002'nin kopyası,o sezon içerde 17/17 yapıp 51 puan alarak şampiyon olmuştuk.Dışarda bir ara 8-9 maç mı ne üst üste kazanamadığımız olmuştu.Bunlar olacak,totalde en iyi performansı gösterirsen şampiyonsun.İç saha veya dep önemsiz,o ipi göğüslemek önemli bir şekilde.Bu saatten sonra Fb dışında pek de dişli deplasmanlar olduğu söylenemez,Karabük ve Alanya ahı gitmiş vahı kalmış takımlar.Akhisar'a şansımız hep tutuyor.Gençler'i de yeneriz herhalde iş oraya kaldı mı.

Ben de mesela bundan bağımsız 2 sezondur mağlup olma hastalığımıza taktım.Beraberlik değil yenilerek yapıyoruz puan kayıplarını ve bu bizi derinden etkiliyor.Sivas ve Kasımpaşa maçlarından 2 puan alsak bile liderdik şimdi.

Sampiyon olacaksak Luce'nin 01-02'deki 17 galibiyetine yaklasmamiz lazim zaten.Icerdekilerin hepsini almak lazim.Deplasmanlarin hepsi sıkinti.

Geri
Üst Alt