Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
2001-02 sezonunda 17'de 17 yapmıştık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim yanilirim Uğur İz ne dusunuyor acaba
Sampiyon olacaksak Luce'nin 01-02'deki 17 galibiyetine yaklasmamiz lazim zaten.Icerdekilerin hepsini almak lazim.Deplasmanlarin hepsi sıkinti.
Tavsip etmeyiz bu aksiyon icinde bulunmani.Konya macina gitmeyi dusunuyorum.Puan kaybinda sahaya atlarim.
70'i gören şampiyon olur diyorum bu hususta ne düşünüyorsun?İçerde 47,dışarda 25 alsak şampiyon yapar bizi 72.
Kestiremiyorum 74-75'i de bulabilir.Lig oyle bir hal aldi ki bjk bile sampiyon olabilir.
Icerde puan kaybi olmamali bence.49 yapmak lazim.Deplasmanda Gencler,belalimiz Hikmetli Alanya,Akhisar falan hepsi sıkintili maclar.
Konya macindan korkuyorum
Her sene bu donemler su hesaplari yapiyorsun ,sonunda patliyoruz sukunetimizi koruyup bekleyelim derimBir mucize olur da Başak bu hafta puan kaybedip Bjk de Fb'yi marizlerse 72 kesin şampiyon yapar da dediğin gibi şu an hala hava puslu.
İçerde 49 yapılmaya yapılır da insan acaba diyor işte.Deplasmanlar bence o kadar da sıkıntı değil yav,kağıt üstünde değil yani.Yoksa bakarsan Karabük'te bile takılabiliriz.
Her sene bu donemler su hesaplari yapiyorsun ,sonunda patliyoruz sukunetimizi koruyup bekleyelim derim
Bir mucize olur da Başak bu hafta puan kaybedip Bjk de Fb'yi marizlerse 72 kesin şampiyon yapar da dediğin gibi şu an hala hava puslu.
İçerde 49 yapılmaya yapılır da insan acaba diyor işte.Deplasmanlar bence o kadar da sıkıntı değil yav,kağıt üstünde değil yani.Yoksa bakarsan Karabük'te bile takılabiliriz.
Aynen Basak 74 yapmasi en muhtemel takjm.Kasimpasa deplasmani da kagit ustunde zorlu degildi ama sonuc ortada
Zorluydu yine az çok diğerleriyle kıyasladığında.
Doğru. Ft hocamla birlikte o da olacak inşallahokadarda inanılmaz olmasa gerek derbi yok henuz
Gencler kume hattinda,ustune bir de Umit var fbden puan aldi bizden de almak ister.Hikmet zaten bizim maclarla yasiyor o da ates hattinda.Bu ikisi Pasa'dan zor deplasman bence.