Galatasaray'dan İnler Harekatı

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
gokhan_inler_krizi_cozer13717953120_h1041113.jpg

Yeni sezon öncesi kadroya 2-3 kaliteli yerli futbolcu katmak isteyen Galatasaray yönetimi son iki yılda olduğu gibi gözünü Napoli’lili oyuncuya dikti.

Haberin Devamı GSCPortal'da...

Olabilir ama çok para dökmemek şartıyla

Edit : 8 çok

Tapata

Yav her sene çıkıyor ismi bu da Yıldıray Baştürk.e döndü alacaksak yapalım resmi teklifi getirelim neyi bekliyorsak

C5303 cihazımdan gönderildi

Orta saha yerine, hücumda kullanmalıyız bu bonservis bedellerini. Ayrıca 30 yaşına gelmiş adam için o paralar yüksek bana göre.

İyi hamle olur.

Inler-Töre/Olcan-Alex-Kanat

T.D : Lucescu

şampiyon Galatasaray.

Kaç senedir bu adamın ismi geçiyor bir türlü alamadık, bu sene almak lazım bu yerli sıkıntısında.

Boş haber Mancini kalacak ve o bölgede Hamit'i kullanacak. Bu sezon bütün yapıyı bence Hamit üzerinde yoğunlaştıracak.

Bunu da Kasimpasa alirsa sasirmayin..

Transfer önceliği, yabancı golcü kanat ve yerli kanat olmalı.

her dönem bu adamı alıyoruz. Daha bıkmadık almaktan. Gelsin iyi topçudur ama gelince kimi kesecek onu düşünüyorum. Sonuçta MELO'nun yerine oynayan bir oyuncu ya da tek forvet oynayıp göbekde üç oyuncu (melo-selçuk-gökhan inler) Wesley yine sol kanatta oynamak zorunda kalır.

Geldi geliyor , Napoli satacak denir en son Napoli sözleşmesini 2017'ye kadar uzatır..Seneye tekrar İnler haberi çıkar 35 yaşına gelince alırız

her dönem bu adamı alıyoruz. Daha bıkmadık almaktan. Gelsin iyi topçudur ama gelince kimi kesecek onu düşünüyorum. Sonuçta MELO'nun yerine oynayan bir oyuncu ya da tek forvet oynayıp göbekde üç oyuncu (melo-selçuk-gökhan inler) Wesley yine sol kanatta oynamak zorunda kalır.

Selcukun yerine oynar.

N5

Muslera

XXX Semih Alex Telles

Gökhan Melo Selçuk

Bruma Eto'o Sneijder

Alex 0

Eto'o 0

Gökhan 7-8

Sag bek icin Sabri ve Veysel'e ilave olarak bir yerli daha alinabilir.​

Herseneki aynı haberler. Bıktık usandık.

★SⅢ Tapatalk★

Geri
Üst Alt