Edis Karayel
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.317
- 6.651
- 673
Kandırmayın Galatasaraylıları...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vergi muhabbeti artık bizde de var yalnız hocam. 3 milyon verirsen adam sadece 1.750 falan kazanmış oluyor.Yanlız bana öyle zor transfer gibi gelmedi falcao faktörü de var. Yıllık 6 milyon euro alıyormuş. Vergi muhabbeti de malum. 3 4 milyon arası yıllık ücreti ile neden olmasın belki kalan 1- 2 yi madrid verir. Ya da 3 4 e oynar bizde. Mesut aldığı paraya bak birde bunun aldığı paraya mesut konusluyorsa fener için james çok daha mantıklı geldi bana..
Forumlar karışmış olmalı bazen oluyor böyle aksaklıklar. Lütfen sizi antu ya da (beşiktaşın forumu ne bilmiyorum adı neyse) alalım.çöpün önde gideni. belhanda bile top diye oynar kendisini
ne alakaForumlar karışmış olmalı bazen oluyor böyle aksaklıklar. Lütfen sizi antu ya da (beşiktaşın forumu ne bilmiyorum adı neyse) alalım.
James'i beğenmek değil, belhanda ile kıyaslamak ancak rakip takım taraftarlarının bi de Can'ın yapacağı iştir.ne alakajamesi beğenmek gsli belirleme turnusolü de benim mi haberim yok
şunu şuraya iliştirelim...James'i beğenmek değil, belhanda ile kıyaslamak ancak rakip takım taraftarlarının bi de Can'ın yapacağı iştir.
Tek suçu ALMANCI olması!milliyet e söv ulan adamın sucu ne