Galatasaray‘dan Jefferson Lerma Atağı!

Ben bu adamı imkansız olarak görüyorum bu arada. Gönderiyoruz deseler açık arttırmaya girer kulüpler

ya sıcot seflerı ne ıse yarar bıze yar olmayacak adamı bı sene oynatmak yerıne kolombıya lıgınden bundan daha genç ve aynı potansıyele yakın bı ön lıbero bulamıyorlar mı bır sürü atletık futbolcu dolu adamların memleketı

Premier Ligde 13 sarı kart gören adama söz konusu biz olduğumuzda burada sezonda 8 kırmızı 27 sarı kart çıkarır bizim hakemcikler.

ya sıcot seflerı ne ıse yarar bıze yar olmayacak adamı bı sene oynatmak yerıne kolombıya lıgınden bundan daha genç ve aynı potansıyele yakın bı ön lıbero bulamıyorlar mı bır sürü atletık futbolcu dolu adamların memleketı
Ya daha Istanbul'a yakin olan semtlerde top oynayan cocuklardan haberleri yok, elin Kolombiyasindan mi bulup getirecekler ;D

bknz;

Sonu seriye benzemez umarım yahu kardeşim orta saha asist yapmaz mi sözlerini duyar gibiyim.

Zor ama hayırlısı. Sanki böyle risklerden ziyade 1-3 milyon euroluk 18-23 yas arası duyulmamış isimlere yönelsek daha mantıklı olur gibi.

Bu mevzu kesin mi

Geçmişte böyle çok kolpa haber yapıldı.
Deha Sarıahmet (Basaksehir'de oynayan) kendi aciklama yapmis artik transfer olduguna dair. Su dun yapilan haberdeki cocuk'tan henuz bir aciklama gormedim ama digeri dogruysa bu da yarin er gec aciklama yapar zaten.

al sana buldum kolombıyalı fernando 5 dk sürmedı

EN65EvcWAAEjOHj.jpg

Geri
Üst Alt