Galatasaray‘dan Jefferson Lerma Atağı!

zonzi falan hikaye, bu adam sert oyuncu

dünya klasinda bir orta saha

çok para verdiler bedavaya vermezler öyle

Bu sezon herhal hic Bournemouth maci izlemedim, herifi tanimiyorum bile.

Bizi seneye sampiyon yapacak kadro lazim. Bu sene sampiyon olamazsak yine 3 veya 4 sene seri yeriz.
Bu sene sampiyon olup seneye UCL parasi + FFP kalktiginda senelik ucreti dusuk kaliteli isimler aliriz.
2021 yazinda sampiyon olamazsak yazin butcemis 0 olur.
Adam gelmeye raziysa ver 1.5 milyonu ve 1 senelik kirala.

İmkansız transfer

1 bizimkiler adını bile bilmiyordur

2 iyi oyuncuydu takımı küme dussede ligin en çok koşan takimlarindandi lerma dikkat çeken bir oyuncuyu

3 kronik sakat değil
Yani gelmez

Ingiltere'de 13 sari kart goren Adam Züper Ligte 13 kirmizi gorur. Hic zahmet etmesinler

1 hesap dışında haber yapan yok herhalde

Ndiaye devre arası giderken bu çocuğu en kötü kiralık alabilir miyiz diyordum. Hatta o günlerde bir maçta rakip oyuncunun ırkçı söylemine maruz kaldığı iddiaları da vardı. Sonrasında ciddi paralara transfer oldu. EPL'de talipleri olabileceği için yolu bize düşmez kısa vadede.

Baydı abi bu kiralık işi, nereye kadar? Bulan adamlar neler buluyor 500 bine 1 milyona hatta bedava bile bu kadar hazırcı bir takım olamaz ya bir tane risk al transfer yap şu orta sahaya ne olmuş yani? Küme düşen takımların, buraya sallamayacak oyuncularına 1 yıl için 3-4 milyon vermektense bir kere bunu yap yahu ne olabilir en fazla 6. mi olacağız yine?

Geçen yıl bir liste paylaşmıştım eplnin gizli yıldızları diye lermayi da yazmıştım uzun uzun.. tam bizim aradığımız kan lakin şöyle bir durum var bu sezon bournemouth kötü diye neredeyse hiç takip etmedim son hali nedir bilemiyorum..
nzonzi gibi falan cıkmasın

imkansiz falan degil falcao bi alo dese gelir

EPL içinde kalır yine. gelse muazzam topçu ama çok çok zor.

262980-1447315315.jpg

Geri
Üst Alt