Galatasaray'dan KAP'a Açıklama

cemaatle mi iş yaptık noldu ? bankasya gibi bizi de mi batırmaya çalışıyor bu devlet-i aliye?

O kadar şerefsiz bir medya varki haberi nasıl yayınlıyolar
bir tek milliyet şaşırttı beni bu sefer

milliyet
Galatasaray'ın son golü Borsa'ya
Sarı kırmızılı kulüp, ‘finansal’ uyarıda bulunan Borsa Yönetim Kurulu’na tepki gösterdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın çok daha kötü durumda olduğunu savunan sarı kırmızılılar, Borsa Yönetim Kurulu’nu tarafsız davranmaya çağırdı.

fanatik
İşte Galatasaray'ın alacağı tedbirler
Galatasaray Spor Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada kulübün mâli durumunu düzeltmek amacıyla alınacak finansal önlemler hakkında bilgi verdi

amk
g-saraydan-finansal-onlem-aciklaması
Galatasaray Spor Kulübü, Borsa Yönetim Kurulu'nun yaptığı 'finansal' uyarının ardından bir KAP'a bir açıklama yaparak finansal tedbirlerin düzeltilmesi için alınacak önlemleri sıraladı.

habertürk
İşte Cimbom'un kümede kalma planı!
Fener ve Beşiktaş'ı SPK'ya şikayet etti!

Ayrıca buda tablo

attachment.php

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 163
habertürk
İşte Cimbom'un kümede kalma planı!
Fener ve Beşiktaş'ı SPK'ya şikayet etti!
Mor ve Ötesi'nin bir parçası vardı o geldi birden aklıma; Ne Habersin Ne Türksün Seni Gören Yollara Dökülsün! :celebrate011:

Şerefsizin, haysiyetsizin, namussuzun evlatları ne diyeyim ki başka :mad:

ÖZetle bizim durumumuz kötüyle Bjk ve Fb bizden daha kötü durumda diyor. Madem bizi uyarıyorsunuz onlar neden uyarılmıyor?

Bu adamlarda devlet yönetme mantığı yok. Adamlar hiçbirşeyi hakkaniyetle yapmıyorlar. Adamlar inandıklarını devletin önüne geçirebiliyorlar ve bunu yaparken hiçbirşeyden çekinmiyorlar. Yani Türkiye'nin dünyadaki bir numaralı markasını kendi elleriyle aşağı çekiyorlar.

Aslında hata bizde hiç bir zaman örgütlü olarak bazı şeyleri protesto etme lüksümüz hiç olmadı. Dolayısıyla adamlar da kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar. Adamlar şike yapanları kurtarmak için 5 yıl boyunca Avrupa'ya gitmeyelim diyerek şike yapmayanları cezalandırma kafasındalar, daha ne konuşuyoruz ki?

Geri
Üst Alt