Galatasaray’dan KAP’a Hajrovic Açıklaması

Forumun futbol dahileri bu arkadaşın adı bizimle geçiyor diye sevinçten şuurunu yitirmişken, bu bebeyi yeni Messi ilan etmişken bunu yazmıştım ki ben cidden futboldan anlamadığımı her fırsatta söylüyorum hatta Galatasaray maçlarını bile izlemediğim oluyor. Bu Lyon maçlarını da burada millet bu kadar övdüğüne göre adam heralde ilah falan diye izlemiştim yoksa ne işim olur Grasshoppers maçıyla.

[attachment=11045:upload_2014-6-19_1-21-27.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-19_1-21-27.webp
    upload_2014-6-19_1-21-27.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 114
Bu işin içinde kesin bir şey var. Parasını alacağını kendide biliyor. Bunun niyeti başka...

Bu daha yeni evlenmedi mi? Kesin karısı işin içinde ben Türkiyede kalmam vs. demiştir bu sazan da atlamıştır hemen bu şekilde.

Birde Bosna'lı olacaksın Türkiye ile geçmişten gelen bir bağın olacak ayıp ettin Hajrovic hemde çok büyük ayıp ettin. Elin Uruguaylısı Brezilyalısı bunu yapsa tamam derdim ama sen yapmayacaktın. Seneye bu takımda kalmanın imkanı yok Allah yolunu açık etsin bu yaşta bu tür oyunlara geliyorsan hiçbir zaman o benzediğin Messi olamazsın.

Ne Messi'si yahu. Messi'nin sıçtıgı bok olamaz bu karaktersiz.

Cvp yazan arkadaşlar anlamadı galiba adam kulübe açıyor 4yıllık alacağı garanti paraları istiyor 3.5 bonservis + tazminat gidecek yönetim hatalı sonuna kadar bu kaçıncı ihmal!

Hajrovic hakkında konuşmayagerek yok, ne mal olduğu belli. Öte yandan yönetim üst üste skandallaraimza atmaya başladı, ümidim tükeniyor.

hahahah super ya

kurumsalda yaz gecesi

ates etrafinda muhabbet

yonetim kurulu toplantisinda fino kopegi:)

sahi o nerede:)

Allah belanı versin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Net yönetim hatası. Hem beş para etmez oyuncuya bu kadar para ver, hem anlaşma şartlarını böle bir oyuncu tarafına göre muazzam bir anlaşma imzala, hem de kendini küçük düşür... Ya bizim yönetimler sürekli bu hatayı yapıyorlar.. Bu kaçıncı? Her türlü branşta aynı hep aynı hatayı yapıyorlar.

Geri
Üst Alt