Galatasaray’dan KAP’a Hajrovic Açıklaması

Umarım futbol hayatın boyunca başarısızlık içinde yaşarsın. Destek falan da yok sana, beter ol.

Tapatalk v2

bu olaydan sonra bu şeref yoksununu kadroya alan benim gözüjmde Galatasaray'a ihanet eder.

köreltin gitsin yolla pafa orada sürtsün burnu.

tazminat davası açmış.

ağır sövdüm kendisine.

Odemeler icin illa birinin pesinden kosmasina gerek yok, ama florya yonetim arasinda hala bi kopukluk var belli.

Eskiden olsa bu tarz seyleri resmiyetten once ali durust abdurrahim albayrk ikilisiyle paylasiyolarsi muhtemelen oyuncular simdi ise dert yanacak adam yok, normal bu tarz selerin olmasi.

Once terim sonra bu olay daha da cikar bu iletisimsizlikten sorunlar

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Menajeri kafasına işlemiştir , sözleşmeni fesih ettir hem paranı al hem bonservisini , üstünede yeni transferinden imza parası alırsın demiştir ,

bu karaktersizde kabul etmiştir .

Bu tip olaylar kulüp imajını yerle bir ediyor sorumlusu Bülent tulun hala kulüpte.

Suç hajroviçte değil öyle saçma sapan işler yapan yöneticilerde daha devre arasında aldığımız adamı büyük ihtiml borcu bitmeden yine borçlanarak elimizden kaçıracağız sorumlu kimse derhal istifa etmeli

azcık mantıklı ol bu adamın derdi para değil oynayamamak büyük ihtimalle teklif geldi buda bunu bahane etti bana göre davayı kazanırız ama takımdan gider eğer sırf para olsa bana göre min. 5-6 kişi daha dava açardı adam 1 ay almadı diye kolay kolay açmaz

şu adamın maaşı kaç paraki ödenmemiş

birde sadece bunun mu ödenmedi anlamadım bişe

para filan alamaz. resmen bonservisini istiyor. menajeriyle beraber bonservisten olan paralari almaya çalişiyorlar. bu herifi a2 yye gönder yönetim.

En çok ona kızıyorum olabilir sıkıntılar sorunlar sonuçta paranı almışsın değil mi.bide bu adamları savunup sağa sola sallayan zavallılar var onlar bunlardanda kötü

bu adamın derdi para değil zaten göreceksin davayı alırız menajeri buna takım bulmuştur oda oynayamadığı için bunu bahane edip kaçacak

Boşa hayal kurmayın hajrovic bu davadan haklı çıkacaktır.

Ribery kaçtığında da asıp kesmistik bugün neler olduğunu gördük.

Adam w.Bremen de seneye 1 aydır haberler var.

grasshop taraftari bunun karekter sorunu var diyordu

Klubun eski muhasebecisi bizim fabrika'da calisiyordu.

Ribery kacmadan once defalarca yonetimi yani Bulent Tulun'u uyardiklarini ama $200.000 kimsenin odemedigini ve M. adli muhasebeci'ye Tulun'un kizdigini soyluyordu babama.

Simdi bakalim Hajrovic'i Isvicreden kimin araciliyla getirdi yonetim tahmin zor olmasa gerek; Bulent Tulun.

Yazlikta eski calisanimiz olan muhasebeci abimiz de olacak inanmayan uyelerimiz icin konusmamizi goruntuye alabilirim.

Bulent Tulun var yine bu isin arkasinda.

Alacaklarını alamaması durumunda en fazla bonservisini alabilir hem bonservisini alıp hem 4,6 milyon tazminat almak dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş bir olaydır.

-Ribery olayında Ribery sadece bonservisini aldı gitti.

Klubun eski muhasebecisi bizim fabrika'da calisiyordu.

Ribery kacmadan once defalarca yonetimi yani Bulent Tulun'u uyardiklarini ama $200.000 kimsenin odemedigini ve M. adli muhasebeci'ye Tulun'un kizdigini soyluyordu babama.

Simdi bakalim Hajrovic'i Isvicreden kimin araciliyla getirdi yonetim tahmin zor olmasa gerek; Bulent Tulun.

Yazlikta eski calisanimiz olan muhasebeci abimiz de olacak inanmayan uyelerimiz icin konusmamizi goruntuye alabilirim.

Bulent Tulun var yine bu isin arkasinda.

bu tulun azizeden daha beter ...

Geri
Üst Alt