Galatasaray'dan 'Karaborsa Bilet' İddialarıyla İlgili Açıklama

Şu mac oncesi konusulan konuya bak.Biri cikip bu mac oncesi ortami nasil bozarim mi dedi bu da neyin nesi

Anadolu kulübü bile daha profesyonel yönetiliyor.. yazıklar olsun o listedeki her bir şahısa

Bu tip açıklamalar yönetimin gidişini hızlandırır sadece. Kurumsal iletişim konusunda rezalet bir idare.

Ce4K-WHWsAI1hA3.jpg

bu rezalet açıklamayı maalesef bir elenme işareti olarak yorumladım

Gerçekten maça 2-3 saat kala bu saçma sapan metni yazmakla mı uğraştınız?

Mükemmel bir camia

Herkes birbirine sallar suclamalarda bulunulur karsilikli ama bir araya gelindiginde hic birsey olmamis gibi samimi pozlar verilir

Karaktersizlik bu olsa gerek

Ağzımı bozacağım artık az kaldı. Sabır taşı çatlardı bizim yerimize.

Neymiş beyefendiler hakkında haksız ithamlar varmış. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz bir kere. Bu olaylar sonrası ne tesadüf ki maçlara bilet bulmaya başladı taraftar. Şansa bak.

Yahu 1 sene önce ET hakkında neler söylendi. Hem içeriden hem dışarıdan. Ne ithamlarda bulunuldu. Ne tehditler aldı. Adam giderken neler neler açıkladı başına gelenleri. Böyle açıklamayı bırakın tek bir söz söylemediniz siz onun için.

Ama şimdi bir yerleriniz tutuşmuş sanırım. Alelacele hem de senenin en önemli maçlarından biri öncesinde yapılan açıklamaya bak.

Hepiniz kovularak gideceksiniz. Sizler Galatasaray kulübünün yüz karalarısınız.

Topunuz bir tane ET etmez. Etmeyecek.

Son düzenleme:
Bu gece sovalyeniz okan burukuda alıp seve seve gideceksiniz. Biletciler karaborsacilar sizi... yönetime bak başkana bak çakal çakal tayfa toplanmış Galatasarayı yemeye çalışıyor....

Beyler bilmeyenler için söylüyorum son iki maçta da Galatasarayın iç saha mac biletleri çıkar çıkmaz tükenmedi ki young Boys maçı satış devam ediyor.

Peki bundan önce ne oluyordu? 17 saniyede biletler tükeniyorum...

Peki yönetim bu işin neresinde? Birileri bu işi dillendirince dava mava derken bir anda kulüp açıklamaya yapiyor. Aynı kulüp ağzına edilse açıklama yapmaz ama konu kendi g.tleri olunca hemen kilic çekmeye çalışıyor.

Olum rezil rüsva oldunuz lan adınız bilet iler karaborsacilar olarak anılacak...

Geri
Üst Alt