Galatasaray'dan Kenan Karaman'a 4 Katı Teklif

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray'dan Kenan Karaman'a 4 katı teklif

Galatasaray, öncelikli hedefi konumundaki Kenan Karaman için Fortuna Düsseldorf ile görüşmelere başladı. Cim Bom, gurbetçi yıldızı da yüksek maaş teklifiyle ikna etmeyi hedefliyor.

Kadroya katılması planlanan yerli forvet konusunda Galatasaray’ın öncelikli hedefi konumundaki Kenan Karaman ile görüşmeler başladı. Kulübü Fortuna Düsseldorf ile daha önce ilk teması kuran ve nabız yoklayan Cim Bom, gurbetçi yıldızı da yüksek maaş teklifiyle ikna etmeyi hedefliyor.

Kenan’ın Düsseldorf’ta kazandığı yıllık ücret sadece 265 bin Euro. Galatasaray’ın planı ise Kenan’a senelik 1 milyon Euro önermek. Bu rakam, 25 yaşındaki forvetin Almanya’da kazandığının yaklaşık 4 katı ediyor!

Neden 4 katini veriyoruz? 500bin veripde gelmek istemiyorsa kalsin bu ne sacmalik arkadas?

Ya benim anlamadim birsey var, haydi yabanci futbolcuyu gectim koca dünya var tonca eleman bir olmaz digeri olur, peki yerli futbolcu?

Ya koca bir sezonun var en azindan sezon bitmesine bir kac ay önce neden yerli futbolcu taranmaz ilaki birinci lig ve gurbetde oynayan yerli futbolcu mu takip edliyor? Neden alt ligler arastirilmaz yok mu yani koca ikinci ücüncü ligde yetenekli genc oyuncular? Bunlari transfer etmek kac paraya patlar? Belki bunlara vermek istedin paranin ücde biri bile olmaz. Sakin bana nerden biliyorsun scout ekibin haril haril alt ligde oyuncu aramadini , öyle olmus olsa transferi simdiye bitirirlerdi ama yok ilaki süper ligden yerli kazik al avrupadan yerli futbolcu getirmek icin kazandi 4 katini öde, bu nasil bir sorumsuzluk? Paramiz yok derler sonra böyle sacma transferler pesinde kosarlar.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kenan hakkında GSC ahalisi ne düşünüyor acaba Fransa maçı için ne İzlanda maçı için ne ? Bundesliga'da izleyen takip eden var mı aramızda ?

Takım oyuncusu da öyle extra meziyetleri yok.

Disiplinli takım adına çalışan düz bir oyuncu... Yerli olarak nadir bulunacak oyuncu profili yani :)

Gurbetçi Umut Bulut, yaşı da ufak filan değil. Şunu alana kadar ligde iyi kötü 10 yıldır oynayan Muhammet Demir'i bedavaya alsaydık. Hakikaten 3 büyükler kadar batmayı hak eden az kulüp var şu ülkede.

sol kanat icin alternatif

cift forvetli sistemde de oynar

bence gelsin onyekuru'ya yedek olarak

4 katı vermezsek gelmez zaten koskoca Fortuna Düseldorf’tan..

emre mor gibi bir bitiği tercih ederim bu adam yerine, bize böyle oyuncular lazım değil.

Geri
Üst Alt