Emre Demiray
Kırmızı Üye
- 17 Kasım 2012
- 1.665
- 142
- 753
Serdar-Kjaer tandemi bayağı sağlam olur ama geriden top çıkarmak da zorlanırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerde 4 civarı alıyordu bu adam.Size herşey kolay tabiKjær 'ı kiralıyacağız da maaşı mı koyacak sanki defans hattımızda Denayer-Hakan-Koray-Ahmet dörtlü toplam 1 yıllık maaşı 4.75 mil. €
5 mil. € dan fazla maaş talep etmez herhalde ?
Kjær 'ı kiralıyacağız da maaşı mı koyacak sanki defans hattımızda Denayer-Hakan-Koray-Ahmet dörtlü toplam 1 yıllık maaşı 4.75 mil. €
Kjaer da hizli bir stoper degil, tipki Maicon'a yapilan elestirilerin bir benzerini simdiden Kjaer da goruyorum gibi.Sebeb
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Kim olabilir aklında biri varmı bize uygunKjaer da hizli bir stoper degil, tipki Maicon'a yapilan elestirilerin bir benzerini simdiden Kjaer da goruyorum gibi.Sebeb
Biz oyunu onde kuran bir ekibiz genelde, bu durumda hem Serdar hem Kjaer hatti bizim icin bir degisim olmaz. Tipki simdi oldugu gibi Fatih hoca Denayeri sahaya surecektir, ama Denayer Kjaer hatti desek yine cogumuz burada kabul gormeyecektir.
Yillik ucreti de 3 milyon euro civari olacagi da kesin. Su durumda bir stoper icin o kadar maas vermek ne kadar mantikli?
Bizim en buyuk problemimiz orta saha, oraya 2 eleman alinmali. UEFA dan gelecek kisitlamalari da henuz bilmiyoruz. O yuzden Kjaer gibi stoper bize hic bir sekilde uymaz simdilik. Stoper alinmali diyorum ozellikle CL faktorunu hesaba katarsak ama bu daha degisik biri olmalidir.
Malesef yok, cunku bizim oyun kurgumuza uyacak ve ayni zamanda butcemizi zorlamayacak kaliteli stoper bulmak zor. Arastirip bakmak lazim.Kim olabilir aklında biri varmı bize uygun
Benimde yok hem hızlı hem uzun boylu çevik stoperMalesef yok, cunku bizim oyun kurgumuza uyacak ve ayni zamanda butcemizi zorlamayacak kaliteli stoper bulmak zor. Arastirip bakmak lazim.Kim olabilir aklında biri varmı bize uygun
Soyle Abidal tarzi bir stoper isimize cok yarar. Yani solak olsun mumkunse.Benimde yok hem hızlı hem uzun boylu çevik stoper
Vitor hugo olabilir şahsi fikrim
Hugo sol stoper tudor dönemi çok izlemiştim gündemde diye ayağı ve hizida iyiSoyle Abidal tarzi bir stoper isimize cok yarar. Yani solak olsun mumkunse.Benimde yok hem hızlı hem uzun boylu çevik stoper
Vitor hugo olabilir şahsi fikrim
Fiorentina da nasil bir sezon geciriyor?Hugo sol stoper tudor dönemi çok izlemiştim gündemde diye ayağı ve hizida iyi
Kjær 'ı kiralıyacağız da maaşı mı koyacak sanki defans hattımızda Denayer-Hakan-Koray-Ahmet dörtlü toplam 1 yıllık maaşı 4.75 mil. €
Uyum sorunu var biraz oynadığı maçlarda iyiydi biraz gözden düştü olasılığı var yaniFiorentina da nasil bir sezon geciriyor?Hugo sol stoper tudor dönemi çok izlemiştim gündemde diye ayağı ve hizida iyi
Ayrica Fiorentina bunu 7 milyon euro ya almisti galiba, begeniyorlarsa bize ucuza birakmazlar gibime geliyor.