Galatasaray'dan Kjaer Bombası!

Serdar-Kjaer tandemi bayağı sağlam olur ama geriden top çıkarmak da zorlanırız.

Kjær 'ı kiralıyacağız da maaşı mı koyacak sanki defans hattımızda Denayer-Hakan-Koray-Ahmet dörtlü toplam 1 yıllık maaşı 4.75 mil. €
5 mil. € dan fazla maaş talep etmez herhalde ?

İçlerinden kalırsa sadece Denayer kalır.

Sebeb

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Kjaer da hizli bir stoper degil, tipki Maicon'a yapilan elestirilerin bir benzerini simdiden Kjaer da goruyorum gibi.

Biz oyunu onde kuran bir ekibiz genelde, bu durumda hem Serdar hem Kjaer hatti bizim icin bir degisim olmaz. Tipki simdi oldugu gibi Fatih hoca Denayeri sahaya surecektir, ama Denayer Kjaer hatti desek yine cogumuz burada kabul gormeyecektir.

Yillik ucreti de 3 milyon euro civari olacagi da kesin. Su durumda bir stoper icin o kadar maas vermek ne kadar mantikli?

Bizim en buyuk problemimiz orta saha, oraya 2 eleman alinmali. UEFA dan gelecek kisitlamalari da henuz bilmiyoruz. O yuzden Kjaer gibi stoper bize hic bir sekilde uymaz simdilik. Stoper alinmali diyorum ozellikle CL faktorunu hesaba katarsak ama bu daha degisik biri olmalidir.

Sebeb

Kjaer da hizli bir stoper degil, tipki Maicon'a yapilan elestirilerin bir benzerini simdiden Kjaer da goruyorum gibi.

Biz oyunu onde kuran bir ekibiz genelde, bu durumda hem Serdar hem Kjaer hatti bizim icin bir degisim olmaz. Tipki simdi oldugu gibi Fatih hoca Denayeri sahaya surecektir, ama Denayer Kjaer hatti desek yine cogumuz burada kabul gormeyecektir.

Yillik ucreti de 3 milyon euro civari olacagi da kesin. Su durumda bir stoper icin o kadar maas vermek ne kadar mantikli?

Bizim en buyuk problemimiz orta saha, oraya 2 eleman alinmali. UEFA dan gelecek kisitlamalari da henuz bilmiyoruz. O yuzden Kjaer gibi stoper bize hic bir sekilde uymaz simdilik. Stoper alinmali diyorum ozellikle CL faktorunu hesaba katarsak ama bu daha degisik biri olmalidir.
Kim olabilir aklında biri varmı bize uygun

Fener'deyken de pek beğenmiyordum. Ayrıca bir defans oyuncusuna göre yüksek maaş alıyor. Cüzi bedelle gelmeyeceğine göre gereksiz masraf olur. Kaldı ki kadroda daha Maicon var.

Kim olabilir aklında biri varmı bize uygun

Malesef yok, cunku bizim oyun kurgumuza uyacak ve ayni zamanda butcemizi zorlamayacak kaliteli stoper bulmak zor. Arastirip bakmak lazim.

Hugo sol stoper tudor dönemi çok izlemiştim gündemde diye ayağı ve hizida iyi

Fiorentina da nasil bir sezon geciriyor?

Ayrica Fiorentina bunu 7 milyon euro ya almisti galiba, begeniyorlarsa bize ucuza birakmazlar gibime geliyor.

Sol stoper lazım bence de. Serdar her ne kadar azmiyle orayı kotarsa da sol stoper değil. Gerektiğinde sol beke geçebilecek bir stoperimiz olsa büyük rahatlık sağlardı kadroya.

Kjær 'ı kiralıyacağız da maaşı mı koyacak sanki defans hattımızda Denayer-Hakan-Koray-Ahmet dörtlü toplam 1 yıllık maaşı 4.75 mil. €
5 mil. € dan fazla maaş talep etmez herhalde ?

Fb 4 milyon maaş veriyordu, sevillada daha düşüğe imza attıysa oda kajerin mallığıdır.

Hugo sol stoper tudor dönemi çok izlemiştim gündemde diye ayağı ve hizida iyi

Fiorentina da nasil bir sezon geciriyor?

Ayrica Fiorentina bunu 7 milyon euro ya almisti galiba, begeniyorlarsa bize ucuza birakmazlar gibime geliyor.
Uyum sorunu var biraz oynadığı maçlarda iyiydi biraz gözden düştü olasılığı var yani

C61RCKsVwAA81nk.jpg:large

Geri
Üst Alt