Galatasaray’dan Klinsmann’a Teklif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hahahhahahaha

bu habere inaniyorum nedense

mancini gelmeden hagiye teklif yapip hayir yaniti alan bir yonetimden beklenen hareketler

Klinsmann gelirse batariz NET. Adam bayern'i bile ne hale getirdi. 3-5-2 oynatmaya calisti gelen giden tokatladi. Bayern'de kovdu zaten direk.

Tek basarisi alman milli takimiyla final oynamis olmasi ki o dunya kupasinda biz bile(!) yari final oynadik ve brezilya'yi eleyebilseydik sampiyon olurduk.

Mancini gibi tecrubeli adami yollayip klinsmann gibi cöpü getirmek akil mantik isi degil.

O şampiyonada Low vardı. Klinsmann'ın tek başarısı var o da 2006 Yarı Finali.

Hayir klinsmann final oynadi, yardimcisi löw idi. Almanlara göre zaten asil basari löw'e ait cünkü klinsmann ekibinin taktik beyniydi.

Renktaşım iyi diyorsun ama yanlış biliyorsun. Klinsmann, göreve 2004'te başladı 2006 Dünya Şampiyonası'ndan sonra bıraktı. Yerine Löw geçti ve bizi yenip finale kaldıkları EURO 2008'de takımın başında Löw vardı.

Renktaşım iyi diyorsun ama yanlış biliyorsun. Klinsmann, göreve 2004'te başladı 2006 Dünya Şampiyonası'ndan sonra bıraktı. Yerine Löw geçti ve bizi yenip finale kaldıkları EURO 2008'de takımın başında Löw vardı.

hayir ben onu demiyorum ki. ben yari finalde brezilya'ya karsi elendigimiz dünya kupasini diyorum. almanya ve brezilya final oynadilar. hocalari klinsmann idi ve finalde yenildiler.

hayir ben onu demiyorum ki. ben yari finalde brezilya'ya karsi elendigimiz dünya kupasini diyorum. almanya ve brezilya final oynadilar. hocalari klinsmann idi ve finalde yenildiler.

Onu diyorsan o da yanlış. 2002'deki Dünya Kupası'nda da teknik direktör Rudi Völler'di. O değil Euro 2004'tü dersen o da değildi. :D Klinsmann Euro 2004'ten sonra geldi 2006 Dünya Kupası'ndan sonra bıraktı.

Bu dönemde yabancı hoca getiren sezonu çöpe atar. Değil Klinsmann, Mourinho da olsa şaşmaz.

Gelecek, yerlileri çözecek, ligi tanıyacak derken olur sana Mayıs...

hortlatmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt