Galatasaray'dan Lise Müdürü Açıklaması!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
Kurucumuz olmasından onur ve gurur duyduğumuz, bununla her zaman iftihar ettiğimiz Galatasaray Lisemize rakip takım taraftarı bir kişinin müdür olarak atanması camiamızı derinden yaralamıştır.

Başka renklere gönül vermiş bir kişinin, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun sembolik de olsa doğal üyesi olması kabul edilemez.

Geleneklerimize aykırı olan bu atamanın camiamızın beklentilerine uygun bir şekilde düzeltilmesini bekliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur,

Galatasaray Spor Kulübü

Kurucumuz olmasından onur ve gurur duyduğumuz, bununla her zaman iftihar ettiğimiz Galatasaray Lisemize rakip takım taraftarı bir kişinin müdür olarak atanması camiamızı derinden yaralamıştır.

Başka renklere gönül vermiş bir kişinin, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun sembolik de olsa doğal üyesi olması kabul edilemez.

Geleneklerimize aykırı olan bu atamanın camiamızın beklentilerine uygun bir şekilde düzeltilmesini bekliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur,

Galatasaray Spor Kulübü

güzel gelişme, lise müdürü arada kaynacaktı.

şimdi ciddi ciddi bu fenerli herifi mi önermişler.

bu işte bir iş var bunun arkasında kim var bu hiç irdelenmiyor.lisenin içinde fenerli grubu olduğunu biliyoruz da bu nasıl rezilliktir.

Rektör öneriyormuş yönetmeliğe göre. Yani bizimkiler öneriyor.

Başka takım taraftarı hadi olabilir de..... Ola ola fenerliyi bulmaları büyük başarı gerçekten. Tebrik etmek gerekir bu beceriyi.

Ne tff ne lise ne pfdk hiçbiri zerre kadar etkili değil güçlü değil tek bir yerden emir alıyorlar işte orası sıkıntı etki ediceksek oraya etmek zorundayız.

Belki liyakatli biridir. (İyi niyetli olmaya çalışıyorum)

Geri
Üst Alt