GSC Haber Galatasaray'dan Mauro Icardi'ye Veda Mesajı

Olm sonu açık bitmiş

Ben tam emin olamadım

Emin misiniz veda olduğuna sanki bu aşk bitmez gibi bir durum var

Ama cidden gittiyse yolu açık olsun kralın

Seviyoruz seni Mauro :sarıkalp::kırmızıkalp:Absolute Legend

images

Gitmen gerekiyordu ama yine de gözlerim doldu şu an..
Bu salak yabancı kuralı bu halde olmasa hala kalmanı isterdim, sen gol atınca hep bir farklı hissettim hep daha çok sevindim.
Kral, bir nesli Galatasaray' lı yaptın, her ne yaşanırsa yaşansın bu kadar girdiğin kalpten çıkmazsın.
Her şey için sonsuz teşekkürler, umarım bir gün yeniden buluşuruz..

Aşkın Olayım....

İzlediğim en rahat en şık skorer..

Klas topçu.

İyi ki vardın. Ayağına Sağlık..

Yine görüşeceğiz..

kulüp efsanelerinden birine veda ederken süreci şükredecek duruma getiren vasıfsız dursun özbek yönetimine teşekkürler

Kötü bir şey yazmaya gerek yok yazmayın efsaneye ayıp etmeyin

Hayatında hep mutlu olmasını dilerim kralın. Yaşattıkları için teşekkürler. Erden Timur'a sahip çıkmasını, Koç ve Mou'ya ağzının payını vermesini asla unutmayacağım.

Yaşattıkların için teşekkürler ama kafanda bitirmişsin futbolu. Kulüp herşeye rağmen 5 milyona gibi iyi bir sözleşme önerdi ama kampı miamide geçirmeye karar verdin. Yolun açık olsun.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şey için teşekkürler kral, seni unutmayacağız. İçim cız etmedi değil veda mesajına ama olması gereken buydu. Önce Galatasaray.

Çok rahatladım gerçekten.

Kattıkların için teşekkürler kral unutmayacağız ancak doğru zamanda vedalaşmak önemliydi. Hiçbir topçu Gağassaray dan büyük değildir.

Yolun açık olsun kral.

Hoşça kal kral. Şarkıda da dediği gibi yaşattıkların unutulmaz. Her şey için teşekkürler. Şu paylaşımı Haziran sonu yada Temmuz başı yapsak insanları germeden güzel bir veda olacaktı. Daha iyisi ve unutulmazı ise kutlamalarda özel bir veda olurdu.

1 kere değil 1000 kere Osimhen derim
Ama geçen sene İcardi'nin attığı her gole ekstra sevindim,

İnanılmaz 2 sene yaşattı, yolun açık olsun Kral

Lig tarihini değiştiren adam hoşçakal.Seni hep iyi hatırlayacağım.İyi ki varsın.

Geri
Üst Alt