GSC Haber Galatasaray'dan Mauro Icardi'ye Veda Mesajı

1784146984383.webp

Vakit tamamdı. Her şey için teşekkürler, her zaman Kral olarak anılacak. En az 3 kuşak daha böyle golcü görmez bence zamanla daha anlam kazanacak ne yaşattığı ve neye sahip olduğumuz.

Son bir kaç aydır gitmesi için mesajlar atıyordum ama bu videoyu simdi gördüm ve ağlıyorum...yaşattığın her şey için teşekkür ederim kaptan...o lanet sakatlık olmasaydı lig rekorlarını alt üst ederdin. Welcome to mauro icardi yazan atkim var lan benim. Istanbulspor hazırlık maçında panenka attığın maçtı sanırım , samiyen de almıştım.

Futbol çok materyalist bir spor lan...o kadar sevinç yaşattı bize bu adam ama 1 sezon düşmeye görsün, ne hakaretler edildi. Defol git dendi...milyonlarca Galatasarayliya unutulmayacak anılar bıraktın kaptan, ben dahil olmak üzere nankörlük ettik. Affet bizi. Gittiğin yerde mutluluklar

şu mesajı ligin sonunda yayınlayıp bir de yakışır veda töreni yapacaktınız. ne beceriksiz bir yönetimsiniz ya siz !!!! icardi , sen gerçekten hepimizin gönlünde taht kurmuş çok büyük bir efsanesin. ama galatasaray herkesten ve her şeyden büyüktür. böyle olması gerekiyordu kaptan. elveda. seni çok özleyeceğiz.

Yolun açık olsun kaptan bize kattıkların için teşekkürler.

Geri
Üst Alt